13 / 05 / 2024

Adana fuarları 2015

Adana fuarları 2015

Adana'da, 192 firma temsilciliğinin katıldığı Adana İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı eş zamanlı açıldı.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Adana Şehir Hastanesi bugün açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana İnşaat Fuarı başladı!

Adana İnşaat Fuarı, 16 -19 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, tüm fuarlarda katılımcı, ziyaretçi ve kurulan iş görüşmeleri sayısının arttığını söyledi.

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Faaliyet Raporu’nu değerlendirdi. Toplantıda Sinanpaşa Mahallesi'ndeki dönüşüm de ele alındı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi tamamlandı!

Adana Kozan Belediyesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, meclis üyeleri ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

Adana Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

Adana Çimento 2015 yılı finansal tablolarını açıkladı!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Adana fuarları 2015 Haberi

Adana fuarları 2015

Adana'da, 192 firma temsilciliğinin katıldığı Adana İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı, Adana IHS 2015-Adana 8, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı ile Adana Kent 2015-Adana 7. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı eş zamanlı açıldı. 


TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş.'nin ev sahipliğinde düzenlenen ÇİLDİ fuarın açılış konuşmasını yapan Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuara 50 ilden girişimcinin katıldığını ve 30 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini kaydetti.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise fuarın kentsel dönüşüm noktasında yapı müteahhitlerine yeni ufuklar açmasını, belediyecilere de kentleri güzelleştirmek için yeni fırsatlar oluşturmasını temenni ettiklerini kaydetti. 


Eskişehir Yenigün...