28 / 04 / 2024

Adana'da inşaat fuarı açıldı!

 Adana'da inşaat fuarı açıldı!

Adana'da, 192 firma temsilciliğinin katıldığı Adana İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı eş zamanlı açıldı.



Adana'da, 192 firma temsilciliğinin katıldığı  Adana  İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı, Adana IHS 2015-Adana 8, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı ile Adana Kent 2015-Adana 7. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı eş zamanlı açıldı. 


TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş.'nin ev sahipliğinde düzenlenen ÇİLDİ fuarın açılış konuşmasını yapan Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuara 50 ilden girişimcinin katıldığını ve 30 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini kaydetti.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise fuarın kentsel dönüşüm noktasında yapı müteahhitlerine yeni ufuklar açmasını, belediyecilere de kentleri güzelleştirmek için yeni fırsatlar oluşturmasını temenni ettiklerini kaydetti. 


Eskişehir Yenigün Gazetesi 


Geri Dön