03 / 05 / 2024

adana fuarları

adana fuarları

Adana'da, 192 firma temsilciliğinin katıldığı Adana İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı eş zamanlı açıldı.

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Adana 8. Mobilya, Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı açıldı.

Adana'da 3 ayrı fuar birlikte açılıyor!

Adana İnşaat 2014, IHS Adana 2014 ve Adana KENT 2014 fuarları eş zamanlı 13 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilere açacak. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyarete açılacak...

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana İnşaat Fuarı başladı!

Adana İnşaat Fuarı, 16 -19 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, tüm fuarlarda katılımcı, ziyaretçi ve kurulan iş görüşmeleri sayısının arttığını söyledi.

Adana İnşaat Fuarı açıldı!

TÜYAP Fuar Alanı 'nda ziyaretçilerini bekleyen fuarlar, 22 şubat pazar günü'ne kadar açık olacak. Adana İnşaat 2015 Fuarı da açıldı.

Adana'da 3 ayrı fuar birlikte açılıyor!

Adana İnşaat 2014, IHS Adana 2014 ve Adana KENT 2014 fuarları eş zamanlı 13 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilere açacak. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyarete açılacak...

Adana inşaat, ısıtma, havalandırma ve soğutma fuarları açıldı!

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından 6'ıncısı düzenlenen "Adana İnşaat ve Isıtma Havalandırma ve Soğutma Fuarları" açıldı

TOKİ Adana Sarıçam konutları satışta!85 bin 961 TL'ye!

 Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adana-Sarıçam-Kürkçüler Tarımköy Projesi kapsamında 32 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa s

Adana'da icradan 1 milyon 207 bin TL'ye satılık tarla!

Adana 4. İcra Müdürlüğü; Adana ili, Yüreğir ilçesi, Gökvelioğlu köyü, 119 parseldeki tarlayı satıyor. Tarlada 25-30 yaşlarında 10 bin 200 adet narenciye ağacı bulunuyor ve tarla sulak tarla durumunda yeterli sulama düzenine sahip.

Adana Deftardarlığı, kat karşılığı konut yapacak müteahhit arıyor!

 Adana Defterdarlığı, ilk kez hazine arazisine kat karşılığı konut yapacak müteahhit arıyor. Defterdarlık, yüzde 45 kar payı ile alacağı konutları satarak, hazineye gelir sağlamayı hedefliyor.  

Adana Emlak Müdürlüğü kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor!

Adana Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı emlak Müdürlüğü; kat karşılığında inşaat yaptıracak. Seyhan ilçesi, Döşeme mahallesinde yapılacak işin alanı yaklaşık 1.773,00 metrekare.  

TOKİ Adana Seyhan Sarıhular'da kuralar bugün çekiliyor!

TOKİ Adana Seyhan Sarıhular Alt Gelir Grubu Projesinde kapsamında yer alan 4 adet konutın kuraları bugün çekiliyor. Konutların fiyatı 64 bin TL'den başlıyor

Adana'da belediyeden 25 taşınmaz satışı gerçekleşecek!

Ceyhan Belediye Başkanlığı Adana ili, Ceyhan ilçesindeki satışa çıkardığı 25 taşınmazın ihalesini 8 Aralık saat 14.00'da Belediye Encümen Salonu'nda açık teklif usulü gerçekleştirecek...

adana fuarları Haberi

adana fuarları

Adana'da, 192 firma temsilciliğinin katıldığı Adana İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı, Adana IHS 2015-Adana 8, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı ile Adana Kent 2015-Adana 7. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı eş zamanlı açıldı. 


TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş.'nin ev sahipliğinde düzenlenen ÇİLDİ fuarın açılış konuşmasını yapan Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuara 50 ilden girişimcinin katıldığını ve 30 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini kaydetti.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise fuarın kentsel dönüşüm noktasında yapı müteahhitlerine yeni ufuklar açmasını, belediyecilere de kentleri güzelleştirmek için yeni fırsatlar oluşturmasını temenni ettiklerini kaydetti. 


Eskişehir Yenigün...