15 / 05 / 2024

Adana Haliliye yol çalışması

Adana Haliliye yol çalışması

Her geçen gün yeni bir yola daha kavuşan Haliliye İlçesi, yükseltiler indirilerek açılan yepyeni yollara Devteşti Mahallesi'nde kavuşuyor.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Yol testleri tamamlandı! Tek kapılı elektrikli araç Ceryan, seri üretime hazırlanıyor

Adana'da, Çukurova Teknokent bünyesindeki mühendislik firması tarafından geliştirilen, tek kapılı ve 100 kilometre menzilli elektrikli araç "Ceryan"’ın yol testleri tamamlandı. Ceryan şimdi seri üretime hazırlanıyor.

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana'da asfaltlar yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yeşilevler, PTT Evleri ve Kanal Yurt Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi...

Adana'daki Yeşildam Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Yeşildam Köyünün yollarının tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Adana Haliliye yol çalışması Haberi

Adana Haliliye yol çalışması

Adana Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yapılaşmakta olan mahallelerin yanı sıra, henüz yapılaşma oluşmayan ilçe sınırlarındaki alanlarda da ihtiyaç oluşmadan yolları tamamlıyor. Bu çalışma planına bir örnek daha Devteşti Mahallesi'nden geldi. 


Fen İşleri Müdürlüğü'nün Devteşti Mahallesi'nde başlattığı ve kısa sürede hizmete girecek olan yeni yollarda Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol incelemelerde bulundu. Zor saha şartlarında devam eden çalışmalar için iş planına dair bilgiler alan ve yeni yapılacak yeni yollara dair planlamaları inceleyen Başkan Demirkol: "Biz bu memlekete daha öncesinde hizmet ederek taş üstüne taş koymuş herkesten Allah razı olsun diyoruz. Haliliye Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan iş makinalarımızla ve çeşitli araçlarımızla henüz yapılaşmanın başlamadığı bölgelerde yol açma çalışmalarımız devam ediyor ve Haliliye belediyesi olarak inşaat sektörünün önünü açmak...