13 / 05 / 2024

adana hastane ihtiyacı

adana hastane ihtiyacı

Hastane inşası amacıyla bağışlanan arazilere, şehir hastanelerinin kapasite sorunları ve Adana'nın bazı bölgelerindeki hastane ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

KKTC'ye 500 yataklı hastane müjdesi!

KKTC için bir hastane ihtiyacını gündeme getirdiklerini anlatan Sağlık Bakanı Koca, KKTC'ye Türkiye tarafından 500 yataklı bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Hatay Payas'ın hastane ihtiyacı mecliste!

Hatay'ın Payas ilçesinin hastane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hastane inşası için bağışlanan araziler meclis gündeminde!

Hastane inşası amacıyla bağışlanan arazilere, şehir hastanelerinin kapasite sorunları ve Adana'nın bazı bölgelerindeki hastane ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana'ya iki yeni hastane müjdesi!

Adana'nın güney bölgesine 450 bin civarında nüfusa hizmet verecek biri 150, diğeri 100 yataklı iki devlet hastanesi inşa edilecek.

Adana Şehir Hastanesi açıldı!

Adana Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Hastane, Yüreğir ilçesinde 553 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve bin 550 yatak kapasitesine sahip, günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunacak.

Adana Şehir Hastanesi 15 Eylül'de açılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül’de hastane kabulüne başlayacak bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda rehabilitasyon ve yeni dönel kavşak yapımını sürdürüyor.

Adana Ceyhan Devlet Hastanesi'nin ihalesi 10 Ağustos'ta!

Adana'da temeli 5 yıl önce atılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin yapımı tamamlanmayı bekliyor. Hastane için 10 Ağustos 2017 günü yeniden ihaleye çıkılacak.

Recep Akdağ: İstanbul'un hastane yatırımına ihtiyacı var!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''İstanbul'da çok ciddi sağlık yatırımları gerçekleştirmiş olmamıza rağmen hala İstanbul'un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var.'' dedi.

Adana Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Adana Yüreğir'de geçen ay inşaatına başlanılan ağız ve diş sağlığı hastanesinin yıl sonunca hizmete başlaması planlanıyor. Hastane 6 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edildi.

Hüseyin Sözlü: Türkiye’nin nitelikli konutlara ihtiyacı var!

11’incisi düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı açıldı. Fuarda açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu vurguladı

Hüseyin Sözlü: Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 11. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı'nda yaptığı açıklamada Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Adana'nın yeni stadı şehre estetik katacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, inşaatı devam eden stadyumu gezdi. Başkan Sözlü, stadyumun Adana’nın uzun yıllardır süre gelen büyük bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti

Adana Devlet Hastanesi'nde son durum!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Şu anda içinde bulunduğumuz komplekste 6 hastane var. İnşallah gelecek sene bu Cumhurbaşkanımızın adeta rüya projelerinden olan, bu hastanelerden birini de Adana'da vatandaşımızın hizmetine sokacağız.''dedi.

adana hastane ihtiyacı Haberi

adana hastane ihtiyacı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, hastane inşası amacıyla bağışlanan arazilere, şehir hastanelerinin kapasite sorunlarına ve Adana'nın bazı bölgelerindeki hastane ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Barut, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Barut, ''Sağlık Bakanlığı bir sûredir Kamu Özel İşbirliği modeli ile öncelikle bazı büyükşehirlerden başlayarak şehir hastaneleri kurdu. Bu kapsamda Adana, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Manisa, Mersin, İsparta, Yozgat, ve Elazığ'da şehir hastanelerini hizmete açtı. Ancak bu illerde, yatak yönünden yetersiz yoğun bakım üniteleri sorununun yanı sıra kapatılan hastanelerin arazilerine İlişkin sorun ve sıkıntıların yaşandığı İfade edilmektedir.

Kapatılan, taşınan devlet hastanelerinin arazilerinin bazılarının zamanın hayırsever vatandaşları tarafından devlete bağışlandığı ve bu bağışı da koşullu yaptıkları söylenmektedir. Koşullarının ise, arazinin hastane dışında bir amaç için kullanılmayacak olduğu, eğer...