09 / 05 / 2024

adana hayvan barınağı

adana hayvan barınağı

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

Adana’da 48 bin 231 kişi imar barışına başvurdu!

Adana’da kadar imar barışına bugüne 48 bin 231 başvuru yapıldı. Yapı Kayıt Belgesi kapsamında 94 milyon 304 bin TL'lik ödeme gerçekleşti.

Batman'da imar barışına yoğun ilgi!

Batman ve ilçelerinde imar barışına 8450 kişi başvurdu. İmar barışı öncesinde uydunun şehir merkezinin görüntülerini kayda aldığını belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan: “Bu süre içinde kaçak yapı yapanlar cezayla karşı karşıya kalacak” dedi.

Vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi!

Başvuruları 27 Ağustos'ta sona eren vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi. Vergi barışı kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırması için 5 milyon 651 bin 84 mükellef başvuru yaptı.

İmar barışına 13 milyon başvuru bekleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, imar barışına bugüne kadar 4 milyon vatandaşın başvuruda bulunduğunu ve 2 milyar para ödendiğini, beklentilerinin ise 13 milyon kişi olduğunu söyledi.

Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor. Burada hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de ilçe belediye başkanlarımızla konuştuk ve onlara bu kaçak yapıların yıkılması talimatını verdik" dedi...

Murat Kurum: İmar barışına 4 milyon kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, imar barışına 4 milyon vatandaşın başvurduğunu ifade etti. Kurum, Foça sahilindeki yakıt sızıntısına ilişkin, "Denizde kirlilik yok" dedi.

İmar barışına giren araziler!

Bazı araziler üzerindeki yapılar imar barışı uygulamasından muaf tutuluyor. Peki, imar barışına giren ve girmeyen araziler hangileridir?

Balkon kapatma imar barışına girer mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 8 Haziran'da başlattığı imar barışı uygulaması ile mevzuata aykırı yapılar kayıt altına alınıyor. Peki, balkon kapatma imar barışına girer mi?

Bursa'da imar barışına 180 bin kişi başvurdu!

Yaklaşık 13 milyondan fazla konutu ilgilendiren imar barışına başvurular devam ediyor. Bursa'da imar barışına 180 bin kişi başvuruda bulundu.

Batman'da 4 bin 795 kişi imar barışına başvurdu!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, "İmar Barışı Kanunu" konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Özkan, 4 bin 795 kişinin imar barışına başvurduğunu açıkladı.

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin dolgu amaçlı imar planı askıda!

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin Dolgu Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Uzungöl'de imar barışına 862 kişi başvurdu!

Trabzon’un Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, imar barışı için sıraya girildi. Bölgede 862 kaçak yapının sahibi imar barışına başvurdu.

İmar barışına 3 milyon 780 bin başvuru geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "İmar Barışı'na 3 milyon 780 bin vatandaşımız müracaat etmiş, 1 milyar 350 milyon lira para ödenmiştir." dedi...

adana hayvan barınağı Haberi

adana hayvan barınağı


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda uygulamaya koyduğu proje ile Türkiye’nin en büyük ve en modern hayvan barınağı kompleksini inşa ediyor.


Adana Merkez Çukurova İlçesi Söğütlü mevkiinde hayata geçirilen tesislerde 2 bin köpek, 500 kedi, 100 at-eşek ile yabani hayvanların tedavisi, aşılaması, bakımı ve rehabilitasyonu sağlanacak.


Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 117 dönüm alanda inşa edilen  Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nın 43 dönümlük ilk etabını ekim ayında hizmete açacak.


2 bin köpeğin barınacağı ilk etap tesislerde ziyaretçi salonu, kafeterya, sahiplendirme alanı, klinik, ameliyathane, aşılama ve kısırlaştırma ünitesi, mutfak ve soğuk hava deposu gibi alanlar da bulunacak.




Adana Büyükşehir...