17 / 05 / 2024

adana hükümlüler okul yenileme

adana hükümlüler okul yenileme

Adana'da "Ben De Varım Projesi" kapsamında inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını tamamlayan hükümlüler 76 okulu yeniledi. Hükümlülere sertifika verildi.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Büyük AVM’ler bankaların olabilir!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaş, "Toplam borcumuz 13 milyar dolar civarında. Kredilerimizi 1 yıllık faizsiz ertelesinler. Geçecekse bankaların eline büyük AVM’ler geçecek" dedi.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Hükümlü ve tutuklular Edirne'deki tarihi yapıları restore ediyor!

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesindeki tutuklu ve hükümlüler, Edirne Müze Müdürlüğü ve Edirne Vakıflar Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokoller doğrultusunda, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki (Mahmudiye Kışlası) kuleli giriş kapısını restore etti

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

TOKİ Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çukurova Hükümet Konağı ihalesi 10 Nisan'da!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi 10 Nisan'da!

Kamu yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çukurova Hükümet Konağı projesinin ihalesini 10 Nisan'da gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

adana hükümlüler okul yenileme Haberi

adana hükümlüler okul yenileme

Adana'da inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını başarıyla tamamlayarak 76 okulun tadilatını yapan hükümlüler, sertifikalarını aldı.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Yüreğir Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle hükümlülerin kişisel becerilerini geliştirmeleri, topluma kazandırılması, istihdam sağlanması ve sosyal faaliyette bulunmaları amacıyla "Ben De Varım Projesi" hazırlandı.


Proje kapsamında inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını tamamlayan 80 hükümlü, Adana'daki 76 okulun tadilatını ve klima bakımını yaptı.


Kursu bitiren hükümlüler, merkez Yüreğir ilçesinde yine hükümlülerin yenilediği Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezi'ndeki derslikte düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.


Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde 12 bin kişinin takip edildiğini, bu kişilerden 800'ünün kamu hizmetini yerine getirdiğini belirtti.


Milli Eğitim Müdürlüğüyle yaptıkları projelerin kendileri için çok önemli...