05 / 05 / 2024

adana huzurevi küçük evler projesi

adana huzurevi küçük evler projesi

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Adana Huzurevi’ndeki Küçük Evler Projesi’ne 4 ev yaptırarak katkıda bulundu. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Yumurtalık'ta deniz kenarındaki araziler kime satılacak?

Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra, Dr. Müzeyyen Şevkin, Meclis gündeminde sunduğu önergeye yanıt alamadı. Şevkin, arazilerin gerek özel sektöre gerekse yabancı yatırımcılara tahsis edilebileceğini vurguladı. 

Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Adana Yumurtalık'da yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ata GYO'dan kira açıklaması!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, Ordu, Giresun, Adana ve Kırklareli'de yer alan gayrimenkullerinin kira bedellerini belirledi ve kira süresini uzattı...

Adana Yumurtalık'ta kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddia edildi!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinin Küçük Yumurtalık Mahallesi'nde gerçekleştirilen kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

adana huzurevi küçük evler projesi Haberi

adana huzurevi küçük evler projesi

Çukurova GİAD’ın, geleneksel etkinliklerinden biri olan huzurevi sakinleriyle yaptıkları iftar yemeğinde verilen Adana Huzurevi’ne 4 küçük ev yaptırma sözü kısa sürede hayata geçirildi. Gerekli girişimlerin ardından evlerin yapımına başlandı. 2’si Çukurova GİAD üyeleri, 2’si de Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ile ağabeyi İskender Sakarya tarafından yaptırılan 4 küçük evin yapımı yaklaşık 5 ay sürdü.

Küçük evler, Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı’nın koordinatörlüğünde Çukurova GİAD üyelerince en küçük ayrıntıya kadar döşenip, tamamlandı ve huzurevine teslim edildi.

Türkiye’de ilk kez Adana’da başlatılan, her biri 45 metrekare büyüklüğünde olan, 2 kişinin yaşayabildiği 1+1 evlerden oluşan Küçük Evler Projesi, bu 4 evin yapımıyla büyümüş oldu. Tefrişat işlemleri de tamamlanıp hazır hale getirilen evlerin açılışı, 14 Kasım Cumartesi günü Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye...