03 / 05 / 2024

adana İmamoğlu park projeleri

adana İmamoğlu park projeleri

Adana Büyükşehir Belediyesi, İmamoğlu’nu daha modern bir kente dönüştürecek çalışmalarına devam ediyor. Yol ve park çalışmalarının hızını kesmeden devam ettiği ilçede, altyapı çalışmalarında da ihale aşamasına gelindi.

İmamoğlu açıkladı! İstanbulkart'ı olanlara otoparklarda indirim!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkart sahiplerine otopark ücretlerine yüzde 50 indirim uygulanmasını sunacak olan "Park Et Devam Et" sistemini açıkladı.

Adana İmamoğlu’na ucuz konut geliyor! 12 soruda TOKİ Adana İmamoğlu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana İmamoğlu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana İmamoğlu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana İmamoğlu 2022 ucuz konut projesi...

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gezi Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de, gazetecilerin Gezi Parkı ile ilgili sorularını yanıtladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

TOKİ Adana Merhale Projesi inşaatı ihalesi 18 Haziran'da!

Adana Aşağı Seyhan Yedigöze İmamoğlu Sulaması 3 Merhale Projesi (İmamoğlu Sulaması 3 Kısım İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu’nun Kanal İstanbul iddialarını çürüttü!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iddialarını çürütecek savları sıraladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İBB Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin "Davet etsinler, gelelim. Ben, bütün bilimsel verileri, bütün dayanakları kendilerine anlatayım. Eminim ikna ederim" dedi...

adana İmamoğlu park projeleri Haberi

adana İmamoğlu park projeleri


Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın ilçelerine daha modern bir kimlik kazandırmak için yaptığı şehircilik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yetkilileri, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan’ı ziyaret ederek, Büyükşehir tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


ALTYAPIDA, İHALE AŞAMASINA GELİNDİ


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, İmamoğlu’na verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, ” İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destek ile modern bir şehir olmaya başladı. 50 yıldır yapılmayı bekleyen alt yapı, kanalizasyon çalışmalarında ihale aşamasına geldik. İmamoğlu, 2016 yılında  Büyükşehir’in de verdiği destekle bir şantiyeye dönüşecek ve modern bir şehir haline gelecek” dedi.


HER MAHALLEYE PARK


İmamoğlu’nu köy görüntüsünden kurtaracak çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Adamhasan, Yurdaer Yaman Parkı’ndaki çalışmaların da devam ettiğini belirterek, “Önümüzdeki...