07 / 05 / 2024

Adana kanalizasyon

Adana kanalizasyon

Kanalizasyon inşaatında göçük meydana geldi. Adana'da kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalan işçi yaralandı. Kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi yaralandı.

Adana ASKİ'den 22.9 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Yüreğir Seyhan'daki 12 arsa ihale ile satılıyor...

Adana Yüreğir'de 27.7 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 30 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Adana Büyükşehir'den 42.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 12 arsayı 42.8 milyon TL'ye satıyor. Arsalar için ihale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Adana'da 50 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 13 arsayı ihale usulü iles atıyor. Arsaların ihalesi 7 Eylül'de gerçekleşecek..

Adana'da hangi yatırımlar yapıldı?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gerçekleştirdiği yol, içme suyu, kanalizasyon, ulaşım, yeşil alan, kırsal kalkınma, eğitim, kültür ve sanat hizmetleriyle dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sundu.

Adana Havuzlubahçe'de kanalizasyon çalışmaları başladı!

Adana'nın her noktasına hizmet götürmek için durmaksızın çalışan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Seyhan ilçesine bağlı Havuzlubahçe Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde kanalizasyon inşaatı yapım işine başladı.

Adana'da Göller Yaylası içme suyu projesinin temeli atıldı!

ADANA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin dev yatınmı Göller Yaylası İçme Suyu Projesi'nin Temel Atma Töreni Kozan'da hallan yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Adana'da toplu temel atma töreni!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Sarıçam Bucak Deresi Islahı, Buruk Kanalizasyon Kollektörü ve Akıncılar Yağmur Suyu Kollektörü projelerinin toplu temel atma töreni gerçekleştirildi.

Adana'da 14 mahallede kanalizasyon çalışmalarına başlandı!

Adana Büyükşehır Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi TD8 drenaj kanalı kenarı kanalizasyon inşaatı yapım işine başladı. Kanalizasyon 78 metre çapında ve 1600 mm uzunluğunda olduğu bildirildi.

Adana'ya 6 kilometre kollektör hattı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Kuzeybatı Bölgesi'ııde B6 Kollektör hattı (2 no'lu) kanalizasyon inşaatı yapım işine başladı.

Adana'da Karataş-Yumurtalık sahilleri turizme kazandırılacak!

Adana Milletvekili Aday Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Müzeyyen Şevkin, Adana'nın tüm ilçelerinde. bölgedeki 200"e yakın belde ve belediyede içme suyu. kanalizasyon, arıtma tesisi ve imar çalışmalarında mühendis olarak çalıştığını belirtti.

Adana'da kanalizasyon inşaatında göçük meydana geldi!

Kanalizasyon inşaatında göçük meydana geldi. Adana'da kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalan işçi yaralandı. Kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi yaralandı.

Adana'daki arıtma tesislerinden 5 milyon 966 bin metreküp metan gazı elde edildi!

Adana'da kanalizasyon sularının arıtıldığı iki tesiste, arıtma işlemiyle birlikte ortaya çıkan çamurundan geçen yıl 5 milyon 966 bin metreküp metan gazı elde edilip, bundan 10 milyon 564 bin kilowattsaat elektrik enerjisi üretildi.

Adana kanalizasyon Haberi

Adana kanalizasyon

Kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'inde Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin kanalizasyon çalışması sırasında göçük oldu.


Toprak altında kalan işçi Orhan Çelik, arkadaşları ve çevredekiler tarafından çıkarılarak, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Çelik'in arkadaşlarından bazılarının ağladığı görüldü.


Polis ekipleri, göçükle ilgili inceleme...