06 / 05 / 2024

Adana Karaisalı imar aş

Adana Karaisalı imar aş

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, Karaisalı ilçesinde iftar yemeği verildi. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi de verdi.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Adana'daki imar ve altyapı çalışmaları konut talebini artırdı!

"Adana Gayrimenkul Sektörü" başlıklı araştırmasına göre Adana'daki yapılaşma Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yoğunlaşıyor. 

Adana Karaisalı'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Karaisalı İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Karaisalı ilçesi, Selampınar Mahallesi, 354 ada, 5 parselde yer alan benzin istasyonunu 6 milyon 421 bin 661 TL'ye icradan satıyor...

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Adana’da 48 bin 231 kişi imar barışına başvurdu!

Adana’da kadar imar barışına bugüne 48 bin 231 başvuru yapıldı. Yapı Kayıt Belgesi kapsamında 94 milyon 304 bin TL'lik ödeme gerçekleşti.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana'daki yeni imar planlarına itiraz edildi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Adana Şube Başkanı Yakup Tatlı, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Bahçeşehir Mahallesi’nde yapımı düşünülen imar planlarına itiraz etti.

Adana'da imar sorunu çözüm bekliyor!

Adana Güney Haber Gazetesi yazarlarından Mesut Başaran, Adana'daki imar konut sorununu değerlendirdi.

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

Adana Karaisalı imar aş Haberi

Adana Karaisalı imar aş

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, Karaisalı ilçesinde iftar yemeği verildi. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ve Karaisalıların katıldığı iftar programında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, manevi değerlere vurgu yaptı.Sözlü, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki kendi ülkemizde, semalarda dalgalanan bayrağımızın, kulaklarımızda çınlayan ezanımızın manevi gölgesi altında, ilçemizin meydanında rahat bir şekilde oruç tutup, iftar açıyoruz. Elbette farkında olan her Müslüman için bu büyük bir nimettir.


Aziz Vatan için ödenmiş bedeller vardır ve ondan dolayı burada bugün rahatız. Milli mücadele döneminde Karaisalı’ya düşman ayak bile basamamış. O da Karaisalı’nın şerefidir. Bize bugünleri yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz....