29 / 04 / 2024

Adana Kompleks Cevher projesi

Adana Kompleks Cevher projesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından; Kompleks Cevher Madeni Açık Ocak işletmesi projesinin yapılması için 8 Ocak 2015 günü saat 10:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

Gümüşhane'de kompleks cevher madeni projesi toplantısı 16 Haziran'da!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Gümüşhane'de kompleks cevher madeni açık ocak işletmesi için 16 Haziran'da saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana Kompleks Cevher projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından; Kompleks Cevher Madeni Açık Ocak işletmesi projesinin yapılması için 8 Ocak 2015 günü saat 10:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana'da Kompleks Cevher projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından; Kompleks Cevher Madeni Açık Ocak işletmesi projesinin yapılması için 7 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana'daki müze kompleksi, turizmin lokomotifi olacak!

Adana'da restorasyonu devam eden asırlık fabrika binasında kurulacak kompleks, arkeolojik ve etnografik eserleri, tarım ve sanayide kullanılan alet ve makineleri ile kentin turizmine katkı sağlayacak.

Adana'da Ortadoğu’nun en büyük müze kompleksi kuruluyor!

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak...

TOKİ Adana Sarıçam konutları satışta!85 bin 961 TL'ye!

 Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adana-Sarıçam-Kürkçüler Tarımköy Projesi kapsamında 32 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa s

Adana'da icradan 1 milyon 207 bin TL'ye satılık tarla!

Adana 4. İcra Müdürlüğü; Adana ili, Yüreğir ilçesi, Gökvelioğlu köyü, 119 parseldeki tarlayı satıyor. Tarlada 25-30 yaşlarında 10 bin 200 adet narenciye ağacı bulunuyor ve tarla sulak tarla durumunda yeterli sulama düzenine sahip.

Yonca Cevher Yenel: Odasını hazırlarken renklerine dikkat ettim

Oyuncu Yonca Cevher Yenel, oğlunun odasını hazırlarken renklere önem verdiğini söyledi ve ekledi: Renkler beni mutlu da edebilir mutsuz da... çok zorlandım ama çikolata kahvede karar kıldım

Adana Deftardarlığı, kat karşılığı konut yapacak müteahhit arıyor!

 Adana Defterdarlığı, ilk kez hazine arazisine kat karşılığı konut yapacak müteahhit arıyor. Defterdarlık, yüzde 45 kar payı ile alacağı konutları satarak, hazineye gelir sağlamayı hedefliyor.  

Adana Emlak Müdürlüğü kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor!

Adana Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı emlak Müdürlüğü; kat karşılığında inşaat yaptıracak. Seyhan ilçesi, Döşeme mahallesinde yapılacak işin alanı yaklaşık 1.773,00 metrekare.  

TOKİ Adana Seyhan Sarıhular'da kuralar bugün çekiliyor!

TOKİ Adana Seyhan Sarıhular Alt Gelir Grubu Projesinde kapsamında yer alan 4 adet konutın kuraları bugün çekiliyor. Konutların fiyatı 64 bin TL'den başlıyor

Adana Kompleks Cevher projesi Haberi

Adana Kompleks Cevher projesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından,  Adana  ili, Pozantı ilçesi, İstiklal Mahallesi mevkiinde s:200704831 Ruhsat Nolu Kompleks Cevher (Altın- Gümüş- Bakır- Demir- Kurşun- Çinko) Madeni Açık Ocak işletmesi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Kamışlı Köy Konağı

Toplantı Saati: 10:30

Toplantı Tarihi:08/01/2015

Proje Sahibi: Koza Altın İşletmeleri...