05 / 05 / 2024

adana köylerinde imar durumu

adana köylerinde imar durumu

Seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık ilçesine giden MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Başkanı Sözlü, Gölovası, Hamzalı, Narlıören, Sugözü, Yeniköy ve Zeytinbeli kasabası, Ayvalık, Haylazlı, Deveci Uşağı ve Hacı Müminler köylerini ziyaret etti.

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Gemlik'te 600 yıllık mahallelere imar izni verilemiyor!

Gemlik'in Büyükkumla, Narlı ve Karacaali mahallelerine 1990'da çıkan Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Evlerinde oluşan hasarları bile onaramayan ev sahipleri, imar izni olmadığı için altyapı çalışmalarının aksadığını ve doğalgaz kullanamadıklarını belirtti...

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.

adana köylerinde imar durumu Haberi

adana köylerinde imar durumu


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Başkanı Hüseyin Sözlü, Avrupa standartlarında altyapılı, imarlı köyler ve kasabalar geliştireceklerini söyledi.


Seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık ilçesine giden Sözlü, Gölovası, Hamzalı, Narlıören, Sugözü, Yeniköy ve Zeytinbeli kasabası, Ayvalık, Haylazlı, Deveci Uşağı ve Hacı Müminler köylerini ziyaret etti. Avrupa standartlarında altyapılı, imarlı köyler ve kasabalar geliştireceklerini anlatan Sözlü, buralarda sağlık, eğitim, kültür alanlarında gerekli altyapıyı kuracaklarını kaydetti. 15 yıllık belediyecilik ihtisası olan biri olarak belediyelerin altyapı, üstyapı ve planlama konusunda bir sıkıntısı olmayacağını vurgulaya Sözlü, “İl Özel İdareleri de Büyükşehir Belediyesine bağlanacak. Bu nedenle tarımsal altyapıları da biz yapacağız. Tarımda ürün çeşitliliğini ve verimliliği artıracak projelere hız vereceğiz. Üretim aşamasından hasat dönemine kadar çiftçimizin yanında olacağız." dedi. Yerel seçimlerde Yumurtalık’ta yüzde 80...