13 / 05 / 2024

adana koza arena stadyumunun ismi değişecekmi

adana koza arena stadyumunun ismi değişecekmi

Adana Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Haluk Ekinci, Sarıçam ilçesinde yapılacak ve "Koza Arena Stadyumu" adı verilmesi planlanan stada “Fatih Terim Stadyumu” isminin verilmesini istediklerini ifade etti...

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Dursun Türk: Hibrit çimini Adana stadı için de uygulayacağız!

Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, “Vodafone Arena’da uyguladığımız hibrit çimi Adana stadı için de uygulayacağız” dedi

Boğaziçi İnşaat yeni projesini Adana Sarıçam'da hayata geçiriyor!

Yeni Stadyuma komşu olmaya ne dersiniz? Adana'nın parlayan yıldızı Sarıçam İlçesi'nde yapımı devam eden 33 bin kişilik Koza Arena Stadı'na komşu olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

TOKİ, Adana 5 Ocak Stadı arazisine ne yapacak?

Sarıçam’da TOKİ tarafından yapılan Koza Arena Stadı yükseldikçe kent merkezindeki 5 Ocak Stadı arazisinin akibeti merak ediliyor.

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 1. etap çalışmaları sürüyor!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana’nın batısına değer katacak.

Koza Park Center Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 2016 yılında tamamlanacak!

Çalışanların sağlığı ve iş verimi açısından olumlu katkıları bilimsel olarak kanıtlanmanın yanı sıra kurumsallığın da en önemli unsurlarından olan iş yeri ortamının en prestijlisini Adana’da, Gaziantep ve Adana’lı iki güçlü ortak hayata geçiriyor.

Adana'ya Koza Park Center projesi geliyor!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

Koza Park Center yükseliyor!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana'nın batısında hayat buluyor.

adana koza arena stadyumunun ismi değişecekmi Haberi

adana koza arena stadyumunun ismi değişecekmi


Adana’da TOKİ'nin yapacağı yeni stadyuma Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in isminin verilmesi için kampanya başlatıldı.


İstanbul’da faaliyet gösteren Adana Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Haluk Ekinci, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Sarıçam ilçesinde yapılacak ve "Koza Arena Stadyumu" adı verilmesi planlanan stada “Fatih Terim Stadyumu” isminin verilmesini istediklerini ifade etti.


Adana’nın kebap ve şalgamla değil, dünya çapındaki değerlerle marka kent olabileceğini savunan Ekinci, "Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim’in adının, yapılacak yeni stadyuma verilmesinin Adana’nın markalarıyla öne çıkması ve marka kent olması adına daha anlamlı olacağına inanıyor ve desteğinizi istiyoruz. Adana milletvekilleri, belediye başkanları, 49 sivil toplum kuruluşu ve şehrin diğer dinamikleri, derneğimizce başlatılan kampanyaya gönülden destek vermekte"...