25 / 07 / 2024

adana kozan spor kompleksi açılışı

adana kozan spor kompleksi açılışı

Adana’nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu bahçesine yapılan tenis kortu ve spor kompleksi törenle açıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Oğuz Kürşat Şengel tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti...

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

adana kozan spor kompleksi açılışı Haberi

adana kozan spor kompleksi açılışı


Adana’nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu bahçesine yapılan tenis kortu ve spor kompleksi törenle açıldı.


Törende konuşan Okul Müdürü Oğuz Kürşat Şengel tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Kaymakam Avni Oral da birer konuşma yaptı. Tenis kortu ve spor kompleksinin açılışının protokol tarafından yapılmasının ardından, Kaymakam Oral ile Belediye Başkanı Özgan tenis kortunda gösteri maçı yaptı.


Törene İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Faruk Toklu, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ile okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.


Zaman...