02 / 05 / 2024

Adana Kozanda 21 konut ve 2 ahır için temel atıldı

Adana Kozanda 21 konut ve 2 ahır için temel atıldı

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Arsa almak isteyenlere müjde! Ankara ve Adana'da imarlı 13 arsa satılacak!

Ankara ve Adana'da yer alan 13 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İmarlı arsaların satış ihaleleri 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana Çukurova'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana 13. İcra Dairesi, Adana Çukurova'da yer alan arsayı 21 milyon 768 bin 951 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Adana'ya 440 konut ve 21 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam projesi için düğmeye bastı.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

TOKİ Adana Yüreğir sözleşme dönemi 2017!

TOKİ Adana Yüreğir sözleşme dönemi 2017 tarihleri 21 Şubat – 14 Mart olarak belirlendi. İşte TOKİ Adana Yüreğir sözleşme detayları...

Adana'da 21 yıllık imar sorunu çözülüyor!

95 yılından beri imara açılmayı bekleyen Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı arasında ki mevkide bulunan alanların imar düzenlemesi için Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi düğmeye bastı.

Adana Kozanda 21 konut ve 2 ahır için temel atıldı Haberi

Adana Kozanda 21 konut ve 2 ahır için temel atıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde 23 Ağustos 2020 yılında meydana gelen yangında 8 mahalle etkilenmişti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı yangında zarar gören 21 konutun ve 2 ahırın devlet desteğiyle yeniden yapılmasının kararlaştırıldığını bilgisini duyurdu.

Temeli atılan evleri,  AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ,AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri  yerinde inceledi. AK Parti Milletvekili Dağlı, yangında konutları zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.

Meydana gelen yangında yanan bölgelerde ağaçlandırma çalışması yapıldığının altını çizen Dağlı, şunları kaydetti:

"Bugün de TOKİ tarafından, yanan 21 ev ve 2 ahırın yeniden inşası için temel atıldı. Müteahhit firma sahibi inşallah 6 ay içinde vatandaşlarımıza evlerini teslim edeceğini, hatta daha erken bitirmeye çalışacağını ifade etti. Bizler...