25 / 07 / 2024

adana kozanda yolu daraltan evin yıkımı

adana kozanda yolu daraltan evin yıkımı

Yolu daraltan arsa ve içerisinde bulunan ev geçtiğimiz haftalarda Kozan Belediyesi ile mülk sahiplerinin anlaşması sonrasında kamulaştırıldı. Dün de evin yıkımı Kozan Belediyesi şantiye ekiplerince yapıldı...

En uzun demir yolu tünelinin inşaatı tam gaz!

Güneydoğu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak olan Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattında bulunan ve "en uzun demir yolu tüneli" olarak nitelendirilen çift tüplü tünelin bir tüpünde delme işlemleri tamamlandı.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Adana Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor!

Adana'da, 1700'lü yıllarda inşa edilen ve "İpek Yolu'nun İzinden" projesi kapsamında turizme kazandırılması planlanan Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor.

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Adana-Mersin yolu meclis gündemine taşındı!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Adana-Mersin yolu başta olmak üzere hükûmetin devam eden inşaatlara bir an önce artı ödenek göndererek bu projelerin tamamlanmasını talep etti..

Adana Çukurova'da inşaat halindeki binanın istinat duvarı yıkıldı!

Adana'da inşaat halindeki bir binanın istinat duvarı, toprak kayması sonucu yola doğru çöktü. Polisin yolu güvenlik şeridiyle kapattığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, aynı duvarın yaklaşık bir yıl önce de yıkıldığı belirtildi.

Adana-Antalya yolu 1 yılda tamamlanacak!

Mersin’in Silifke ilçesi ile Antalya’nın Gazipaşa ilçesi arasında tüneller açılıyor viyadükler yükseliyor. Yol bir yılda bitecek.

Adana-Yumurtalık yolu 8 kilometre kısalıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana-Yumurtalık arasındaki Çelemli bölgesinde de 10 kilometrelik yol çalışması gerçekleştiriyor.

Adana Mobilyacılar Sitesi’nin yolu asfaltlanıyor!

Adana’nın 15 ilçesinde 2 yılda 2 bin 800 kilometre asfalt yol çalışması gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, onarım ve kaplama çalışmalarına da devam ediyor.

Adana Güney Çevre Yolu ihalesi bu ay yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'daki D-400 karayolunun yoğun trafiğini azaltmak için yapılacak Güney Çevre Yolu Projesi ihalesinin Şubat'ta yapılacağını vurguladı.

Adana Güney Çevre Yolu projesi ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, tahmini maliyeti 150 milyon TL olan 29 kilometrelik Güney Çevre Yolu Projesi’nin bir hafta içinde ihaleye açılacağının müjdesini verdi.

Ceyhan-Sarımazı Yolu bu yaz açılıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yapımı devam eden ve ekonomik açıdan stratejik öneme sahip Ceyhan-Sarımazı yolunda incelemelerde bulundu, Ceyhan-Sarımazı yolu, bu yaz hizmete açılacak.

Adana Ceyhan'da asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Şehit Polis Memuru Süleyman Çakır Yürüyüş Yolu’nda asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı.

adana kozanda yolu daraltan evin yıkımı Haberi

adana kozanda yolu daraltan evin yıkımı


Adana’nın Kozan ilçesi Saimbeyli Caddesi Orçan Hüseyin Sokak üzerinde bulunan evin yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. 


Yolu daraltan arsa ve içerisinde bulunan ev geçtiğimiz haftalarda Kozan Belediyesi ile mülk sahiplerinin anlaşması sonrasında kamulaştırıldı. Dün de evin yıkımı Kozan Belediyesi şantiye ekiplerince yapıldı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Şehrimizde trafiğe rahatlatmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımızda vatandaşımızın memnuniyetini de göz önünde bulundurup bu tür yıkımları mülk sahipleri ile anlaşıp helalleşerek gerçekleştiriyoruz.” dedi.



Pirsus...