29 / 04 / 2024

Adana Kozarena Stadında sona yaklaşıldı

Adana Kozarena Stadında sona yaklaşıldı

Adana’da 33 bin kişi kapasiteli Kozarena Stadı 2016 yılı sonunda hizmete girecek. Son teknolojiyle donatılan stadyum Çukurova’nın incisi olacak. Adana'nın heyecanla beklediği Kozarena Stadyumu her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Adana Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor!

Adana'da, 1700'lü yıllarda inşa edilen ve "İpek Yolu'nun İzinden" projesi kapsamında turizme kazandırılması planlanan Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Burdur'un yeni stadında sona yaklaşıldı!

Bakanlar, inşaat halindeki stadı gezdi, Gençlik Merkezi'nde gençlerin taleplerini dinledi, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Adana Kozarena Stadında sona yaklaşıldı Haberi

Adana Kozarena Stadında sona yaklaşıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, kentte yeni gelişmekte olan Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan Kozarena Stadı'nın 2016 yılının sonunda hizmete gireceğini söyledi.


BETONARME İŞLEMİ BİTTİ


Ataşbak, UEFA standartlarına uygun olarak son teknolojinin kullanıldığı 33 bin kişi kapasiteli stadın, fiziki olarak yüzde 40, betonarme olarak da yüzde yüzlere ulaştığını, ince işler kapsamında duvar, sıva, alçı imalatlarının yapımına devam edildiğini, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın desteğiyle yeni stadın hizmete girmesiyle kentin 50 yıllık tesis sorunun giderilmiş olacağını belirtti. Stadın faaliyete girmesiyle kentte amatör ve profesyonel kulüplerin yanı sıra milli takımların da kamp ve müsabaka için Adana'yı tercih edeceklerini ifade eden Ataşbak, "Arena Stadı 2016 yılının sonlarına doğru faaliyete geçecek. İhale bedeli 106.950.000 TL olan UEFA...