02 / 05 / 2024

adana küçük sanayi sitesi ihale

adana küçük sanayi sitesi ihale

Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesine ait 48 iş yeri yapım işi ihale edilecek

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Çukurova'da küçük sanayi siteleri taşınıyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çukurova, Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Seyhan Büyük Sanayi'de ön talep için son gün 30 Eylül!

Adana’da 350 dönüm arsada 300 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilmesi planlanan Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi’nde işyeri sahibi olmak isteyenlerin en geç 30 Eylül’e kadar ön talep başvurularını tamamlamaları gerektiği bildirildi.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Adana Büyük Sanayi Projesi için başvuru başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Kestel Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa’daki esnaf ve sanatkârların şehir içindeki iptidai iş yerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması için başlattılan Kestel Çataltepe’deki Büyük Sanayi Sitesi’nin ikinci etap ihalesi 15 Ocakta yapılıyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi 71 işyeri yapım işi ihalesi 27 Kasım'da!

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 71 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

adana küçük sanayi sitesi ihale Haberi

adana küçük sanayi sitesi ihale

Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesine ait 48 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi:  Adana Hacı Sabancı OSB otoban Giriş Çıkışı Batısı Sarıçam/ADANA

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı:  48 adet işyeri yapım işi

b) Yapılacağı yer:  ADANA

c) İşe başlama tarihi:  Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d) İşin süresi:  31/10/2014 tarihine kadar tamamlanacaktır

e) Keşif Bedeli (2012 B.F. ile):...