28 / 04 / 2024

adana Kulak Kent projesi

adana Kulak Kent projesi

Bugüne kadar birçok projeye imza atan Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlamaya hazırlanıyor. Şirket Adana'nın yanı sıra İstanbul ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde yeni inşaatlar yapacak...

Kulak Kent projesinde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı!

Hızlı gelişimiyle Adananın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de yükselen Kulak Kent projesine 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Proje 1+1'den 4+1'e 696 konuttan meydana geliyor.

Adana Kulak Kent projesinde 4 ayrı bina konsepti!

Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de yükselen Kulak Kent projesi 4 ayrı tipteki bina tasarımıyla farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor.Proje toplam 696 konuttan oluşuyor.

Adana Kulak Kent Evleri teslim tarihi!

Adana Kulak Kent Evleri, Adana Devlet Hastanesi'ne 10, Şakirpaşa Havalimanı 'na 15 dakika mesafede yer alıyor. Peki, Adana Kulak Kent Evleri teslim tarihi ne zaman?

Kulak Kent Adana'da yükseliyor! Yeni proje!

Kulak Kent projesi 696 daireden meydana geliyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

EmlakBank Adana Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı. EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cantimur, kent sanayisi ve ticaretine de ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti. 

Adana'da kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Adana Sanayi Kent'e ilk etapta 241 milyon liralık yatırım!

Adana'da OSB çalışanların barınmasına dönük "sanayi kent" kurulacak. Adana Sanayi Kent uygun ödeme koşullarıyla satılacak.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Ankara Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı'na ilişkin 7 sorun TBMM'de!

MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Ankara Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı projesi kapsamındaki işlemlere ilişkin 7 soru hazırladı..

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

adana Kulak Kent projesi Haberi

adana Kulak Kent projesi

İnşaat sektöründe bugüne 1 kadar birçok projeye imza atan Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlamaya hazırlanıyor. Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, yeni yılda Birleşik Arap Emirlikleri'nde beş yıldızlı otel, Bitlis'te kurulu gücü 31MW olacak hidroelektrik santrali, İstanbul Sarıyer ve Çamlıca'da 250 dairelik projelerine başlayacaklarını belirtti. Kulak, Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde yürüttükleri 696 daireden oluşan Adana Kulak Kent Projesi'nin devam ettiğini, yüzde 70'i satılan konutların 2016 Eylül ayında hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi. 

Devam eden yatırımlarının yeni yılda kesintisiz süreceğini söyleyen Kulak, İstanbul Büyükçekmece'de 44 konutluk villa projelerinin yüzde 85'ini tamamladıklarını belirtti. 



Yüreğir'de Polis Okulu'nun hemen arkasında şehir merkezine beş dakikalık ulaşım mesafesinde bulunan Kulak Kent'in bulunduğu bölgede Adana'yı geliştirecek çalışmalar yapıldığını belirten Tarkan Kulak, "Burası önümüzdeki süreçte Adana'mn parlayan...