05 / 05 / 2024

Adana marka şehirmi olacak

Adana marka şehirmi olacak

Adana Toros Dernekleri (ATF) Federasyonu Başkanı Cenap Erol. bölgenin gelişimine yönelik çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin birlikteliğine önem verdiklerini belirtti.

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

Mustafa Karslıoğlu: Tüyap İnşaat Fuarı Adana için büyük şans!

ADANA Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın son yıllarda fuarcılıkta Türkiye'de önemli marka şehirlerden biri olduğunu söyledi. Mustafa Karslıoğlu, Tüyap İnşaat Fuarı'nın Adana için önemli bir şans olduğunu vurguladı.

Adana Divan Oteli Özer Tulgan Mimarlık imzası taşıyor!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Adana 2023'ün marka şehri olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'da vatandaşlarla buluştu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Valilik ziyaretinin ardından Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan on binlerce Adanalıyı selamladı.

Dönüşüm tamamlanmadan Adana marka şehir olamaz!

Avukat Fatoş Gürkan düzenlediği basın toplantısında "Kentsel dönüşüm tamamlanmadan Adana marka bir şehir olamaz. En kısa zamanda kentsel dönüşüm tamamlanmalı" diye konuştu.

Cenap Erol: Hedefimiz Adana'yı marka şehir yapmak!

Adana Toros Dernekleri (ATF) Federasyonu Başkanı Cenap Erol. bölgenin gelişimine yönelik çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin birlikteliğine önem verdiklerini belirtti.

Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi Adana'da yapıldı!

Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi Adana'da yapıldı. Adana Valisi Büyük: "İnovasyon, marka şehirler ve yerel yönetimler ilişkisi, daha yaşanabilir bir çevre ve daha kaliteli bir yaşamın pusulasıdır" dedi.

Adana’da Barcelona gibi dönüşüm yapılabilir!

Garanti Bankası Genel Müdürü Özen, “Barcelona, ekiple, ortak akılla kentsel dönüşüm planladı, marka şehir oldu. Adana için özgün yol haritası oluşturmanın ipuçlarını bulmayı hedefliyoruz” dedi

Adana'dan porselen ve cam ürünleri ile tanıtım atağı!

Ömer Faruk Sakarya, Adana'nın marka kent olması için, birçok projeleri olduğunu belirterek, "Paşabahçe ve Gürol Porselen'le görüşüyoruz. Adana temalı ürünler tasarlayıp Türkiye'deki mağazalarında satacağız" dedi

M1 Merkez Adana AVM’nin BMW 520i kampanyasını Zeynep Zeynel Küçükoğlu kazandı!

15 Ocak 2014 tarihinde başlayıp tam 90 gün ( 3 Ay ) süren bu kampanya sonunda kazanan talihli BMW 520i marka arabasının anahtarını M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz’ün elinden aldı...

Sıtkı Kulak: Kulak Kent sitesiyle Adana'nın gelişimine katkıda bulunuyoruz!

70 yıllık önemli marka Kulak İnşaat A.Ş, Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de 696 daireden oluşan ve özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Kulak Kent projesinin startını verdi.

Tarkan Kulak: Adana'yı marka şehir yapmalıyız!

Adana Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB'a bağlı Adana II Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısında, Adana'nın tekrar marka şehir haline gelmesi için yerel yönetimlerle İşbirliği içerisinde ortak çalışmalar yapılması gerektiği vurgulandı.

Adana marka şehirmi olacak Haberi

Adana marka şehirmi olacak

Cenap Erol, "Hedefimiz Adana'yı marka şehir yapmak" dedi. ATF Federasyonu Başkanı Cenap Erol'un da konuşmacı olarak katıldığı "AB'ye Üyelik Süreci ve Türkiye'nin Yeni AB Stratejisine İlişkin Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı" Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır'ın katılımı ile Adana Sheraton Otel'de düzenlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır, Türkiye'de 104 bin sivil toplum kuruluşu olduğunu, bu rakamın Cumhuriyet tarihinde bir rekor olduğunu dile getirdi. Sivil toplumun fikir üreten, gerektiğinde tenkit yapan görüşler sunan unsurlar olduğunu ifade eden Bozkır. "Sivil toplum 11e kadar gelişirse demokrasi ve ülkeler o kadar gelişir" diye konuştu.



Adana Beş...