04 / 05 / 2024

Adana Milletvekili Aday Adayı

Adana Milletvekili Aday Adayı

Adana Milletvekili Aday Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Müzeyyen Şevkin, Adana'nın tüm ilçelerinde. bölgedeki 200"e yakın belde ve belediyede içme suyu. kanalizasyon, arıtma tesisi ve imar çalışmalarında mühendis olarak çalıştığını belirtti.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Tespit ve tahminleriyle dikkatle takip edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Türkiye'de yeni kriz kapıda. CHP Milletvekili uyardı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'nin gıda krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Ali Öztunç milletvekili adayı olunca Ankara'daki evini sattı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eşi Buket Görgülü Öztunç, Ali Öztunç’un Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olmasından sonra Ankara’daki evlerini satıp, Kahramanmaraş'a gitti...

Adana Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı talebi!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alışverişe kapatılan Adana’daki Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı yapılmasını talep etti.

Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treni ne zaman açılacak?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hazırladığı yazılı soru önergesinde Bakan Turhan'a Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treninin ne zaman açılacağını sordu...

Adana'daki metro inşaatına ilişkin 6 soru TBMM'de!

Adana'daki metro inşaatının Bakanlığa devredilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Adana'nın yatırım programı ve metro projesi mecliste!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana ilinin yatırım programı ve metro projesini meclis gündemine taşıdı...

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları TBMM gündeminde!

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Milletvekili Aday Adayı Haberi

Adana Milletvekili Aday Adayı

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Karataş İlçe Başkanı Ersan Avgını, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle bir araya gelen Dr. Şevkin. Karataş'ın iktidar tarafından hep unutulduğunu vurguladı. Deniz, iklim, balıkçılık ve tarım potansiyeliyle dünyanın en önemli ilçelerinden biri olması gereken turizm bölgesi Karataş" ın muhalif kimliği nedeniyle geri plana itildiğini belirten Dr. Şevkin, "Adanalılar, kent merkezine varım saatlik mesafedeki Karataş "ta tatil yapmak yerine Mersin'e ya da Akdeniz'in diğer sahillerine adeta akın ediyor. Tüm potansiyeliyle yatırımı bekleyen güzide ilçemizin sorunlarını, her karış toprağında çalışmış bir mühendis olarak iyi biliyorum. Bu sorunların çözüm yolları da mevcut. Partililerimin ve Adanalıların desteğiyle milletvekili seçildiğim takdirde TBMM çatısı altında öncelikli olarak Karataş-Yumurtalık sahillerinin Türkiye ve dünya turizmine kazandırılması için mücadele edeceğim" dedi. 



"POTANSİYEL YOK SAYILIYOR" 

Adana "da...