06 / 07 / 2024

adana mobilya sanayii

adana mobilya sanayii

Tarım ve tekstilin yanı sıra mobilya sanayiinde de önemli bir paya sahip olan ve mobilya üretiminde beşinci il konumunda bulunan Adana, mobilya showroom merkezi olma yolunda ilerliyor...

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 100'ün üzerinde firmanın katılımıyla Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

10. Adana Mobilya Fuarı 25 Ekim'de!

TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen, 10. Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek.

Yağmur Mobilya'ya kayyum atandı!

Adana'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum atanan şirketler arasında Süvari ve Yağmur Mobilya gibi tanınmış markalar da bulunuyor.

Adana Çimento finansal tablolarını açıkladı!

Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait tabloları...

Mersin'de mobilya, evlilik ve çeyiz fuarı açıldı!

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

Adana'ya Barcelona modeli kentleşme!

Adana'ya Barcelona modeli kentleşme yapılyıor. ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Adana'yı kent yaşamı, sanayii, tanmıyla yeniden cazibe merkezi yapmaya çalıştıklarını söyledi. ADASO Başkanı Zeki Kıvanç konuyu değerlendirdi.

Adana Mobilya Fuarı’na 50 bin ziyaretçi bekleniyor!

Geçen yıl 42 bin 635 kişinin ziyaret ettiği fuarı, bu yıl Makedonya, Gürcistan, Bosna Hersek, Sırbistan, Irak, Tunus, İran, KKTC’den gelecek olan iş adamları ve profosyonel alım heyetiyle birlikte 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Adana 8. Mobilya, Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı açıldı.

Mobilya fuarı Adana'da kapılarını açıyor!

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor. Sektörün bölgedeki en büyük fuarına yurt içi ve yurt dışından 50 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Fuar 4 gün sürecek...

Adana Çimento genel kurul kararlarını yayınladı!

Adana Çimento Sanayii T.A.Ş., 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu hakkında açıklama yaptı. Kamuyu aydınlatma Platformu aracılığı ile yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

adana mobilya sanayii Haberi

adana mobilya sanayii
Adana Mobilyacılar Sitesi (ADAMOS) Başkanı M. Bülent Yalman, siteye ziyaretçi sayısını artırmak için yeni bir proje başlattıklarını ve bu projeyle siteyi, mobilya ve mobilya aksesuarlarının sergileneceği bir showroom merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. "Siteyi koltuk takımı, genç odası, perde, avize gibi bir evin ihtiyacı olan bütün ürünleri bir yerde bulunan bir merkez haline getirebilirsek cazibe merkezi haline gelebiliriz'1 diyen Yalman "Bu proje için yaklaşık 500 bin TL civarında bir yatırım yapacağız" diye konuştu.

Proje ile ADAMOS'un görünümünü değiştireceklerini kaydeden Yalman, ilk başta sitenin nizamiyesini yenileyeceklerim ve dolaşım yen yapacaklarım kaydetti. Yalman, büyükşehir belediyesiyle birlikte kaldırımları yenileyeceklerim de belirterek, şunları söyledi: "Sitemizi cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz.

Ancak çoğu işyerimiz küçük atölye halinde. Bizim projemizle birlikte işyerlerinde hızlı bir değişim olmasını bekliyoruz....