01 / 05 / 2024

adana müftülük binası

adana müftülük binası

Adana’da yapımı 6 milyon 639 bin liraya tamamlanan yeni müftülük binası, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla, dualarla açıldı

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Taşçı tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? Sağlık çalışanları hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı, yeni yıl itibarıyla 85 bin personel alacak. Geçen sene en çok alım Hemşire kontenjanından olurken, bu seneki branş dağılımları merak ediliyor. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılık devri başlıyor! İşte yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, "Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılığa geçiyoruz. 1 Ekim itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-devlet üzerinden güncellenmesiyle ilgili çalışma başlattık" açıklamasında bulundu ve konuyla ilgili detayları paylaştı. İşte o detaylar...

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi! Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Bahadır Yeşil tarafından kuruldu.

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

adana müftülük binası Haberi

adana müftülük binası

Adana’da yapımı 6 milyon 639 bin liraya tamamlanan yeni müftülük binası, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla, dualarla açıldı. Hizmet verirken dindar/dindar olmayan diye ayrım yapmadıklarını vurgulayan Prof. Dr. Görmez, 2 bini aşkın din görevlisinin vazifesinin Çukurova’nın bereketine maneviyat katmak olduğunu söyledi.


D-400 karayolu üzerinde yapımına 18 Nisan 2012 yılında başlanan müftülük hizmet binası tamamlandı.

Açılış için düzenlenen tören, Kur’an-ı Kerim okunarak başladı.


İl Müftüsü Arif Gökce, göreve başladığı sıralarda arazinin 600 metrekarelik koca bir çukur halde olduğunu, uzun çabalar ve hayırseverlerin katkılarıyla bugün Selçuklu motifleriyle süslenmiş önemli bir eser ortaya çıktığını söyledi. Bin metrekare üzerine kurulu 6 katlı bina hakkında bilgi veren Gökce, binanın yapımının 6 milyon 639 bin liraya mal olduğunu kaydetti. Gökce, 100-150 yıla hitap edecek bu...