17 / 05 / 2024

adana okulları onarım çalışmaları

adana okulları onarım çalışmaları

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Antalya Muratpaşa'da okullar onarılıyor!

Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sağlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Kars Arpaçay'da köy okulları onarılıyor!

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ile köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Güngören'de okullar onarılıyor!

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi amacıyla okulların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.

2. Abdülhamid'in tahtının onarımına Adana talip oldu!

2. Abdülhamid'in tahtının onarımına Adana talip oldu. Adana Olgunlaşma Enstitüsü, 2. Abdülhamid' in tahtını onarmak için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü kanalı ile bakanlığa başvurdu.

Güngören Belediyesi okullarda bakım ve onarım işlemlerine başladı!

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi, okulların eksiklerini tespit ederek, bakım ve onarım işlemlerine başladı. Bu kapsamda, İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda tadilat çalışmaları başladı.

Boğaziçi Köprüsü'nde bakım onarım çalışmaları başladı!

Boğaziçi Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları bugün başladı. Şimdilik elektrik panoları değiştiriliyor. Sonraki çalışmalarda Boğaz Köprüsü'nde 1 şerit gece saatlerinde trafiğe kapatılacak. Peki Boğaziçi Köprüsü'nde bakım çalışmaları ne kadar sürecek?

Gelibolu 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başladı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başlatıldı. Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk olarak iskele kurulduktan sonra anıt etrafının ağlarla çevrildiğini söyledi.

Başiskele'de yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor. Başiskele ilçesinde yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek. Bu yolların köylerdeki 20 kilometrelik bölümü beton yol uygulaması yapılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa’da yol onarım çalışmaları başladı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da yol onarım çalışmaları başladı. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri tarafından ana yollarda ve ara sokaklarda bulunan çukurlar asfalt ile doldurularak onarım çalışması yapıldı...

Yalova Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için kaynak arayışı sürüyor!

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi...

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

Bolvadin'de kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Afyonkarahisar' ın Bolvadin İlçe Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe merkezinde kaldırım bakım ve onarım çalışmalarının başladığı kaydedildi. Çalışmaların Bolvadin' in ana caddelerinde de devam ettirileceği belirtildi...

adana okulları onarım çalışmaları Haberi

adana okulları onarım çalışmaları

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, cezalarının son bir yılı denetimli serbestlik tedbirine çevrilen hükümlüler ile haklarında kamuya yararlı bir işte çalışma cezası verilen hükümlüler için çalışma başlattı.


Çalışmalar kapsamında ilk olarak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezi ile hükümlülere meslek edindirme kursları çerçevesinde eğitim verdi. Eğitim sonunda boya-badana sertifikası alarak meslek sahibi olan hükümlüler, haklarında verilen cezaların infazı için okullarda çalışmalara başladı.


Bu kapsamda, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan koordinasyonla tadilat ve tamirat ihtiyacı olan Adana'daki 10 okul belirlendi. Başta Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi, Gazipaşa, Necip Fazıl Kısakürek, Fatih Mehmet ve Abdurrahim...