27 / 04 / 2024

Yalova Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için kaynak arayışı sürüyor!

Yalova Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için kaynak arayışı sürüyor!

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi...




Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi.


Yalova Üniversitesi tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak hayata geçirilmesi planlanan Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için 3 milyon 500 bin TL'lik bir paraya ihtiyaç var. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, bu paranın bulunabilmesi için var gücüyle uğraşıyor. İl içinde ve il dışında sponsor arayan ve çeşitli görüşmeler yapan Eruslu, merkezin onarımı için ihtiyaç duyulan paranın bir kısmını bulduklarını dile getirdi.


Eruslu, "Yıllarca bakımsız halde bekleyen merkezin onarılması ve eğitime hazır hale getirilmesi için 3 milyon 500 bin TL'lik bir paraya ihtiyaç var. İlden bu parayı bulamıyoruz. İl dışında sponsor aramaya devam ediyoruz. Ancak meblağ büyük olduğu için bunu bulmakta zorlanıyoruz. Şu an için 1 milyon TL'lik bölümü bulduk. Ancak daha 2 bin 500 TL'ye ihtiyaç var. Burasının bir an önce hizmete sokulmasını çok önemsiyoruz. Umarız en kısa sürede bu parayı bulur ve bu eğitim kurumunu Yalovalıların hizmetine sunarız" diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön