10 / 05 / 2024

yalova üniversitesi rehabilitasyon merkezi onarımı için kaynak arayışı

yalova üniversitesi rehabilitasyon merkezi onarımı için kaynak arayışı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi...

Yalova Üniversitesi 29 öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Şubat 2023!

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanı yayımladı. Toplamda 29 kişinin alınacağı ilanlara son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2023! İşte başvuru şartları ve diğer detaylar…

YAÜ, Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile sanayiciye nefes olacak!

Cumhurbaşkanlığının Yalova Üniversitesi (YAÜ) kampüs yerleşkesindeki yaklaşık 50 dönüm arazide "Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulması yönündeki kararı, sevinçle karşılandı.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa ediliyor!

Kırşehir'de, 150 yatak kapasiteli Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruluyor.

Pamukkale'de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açılacak!

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurulması ve sağlık turizmi yatırımları için düşünülen plan yolda...

Akiş GYO Yalova Üniversitesi'nin binası için bağış yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne Akkök Holding aracılığıyla bağış yaptığını yayınlamıştır.

Akiş GYO'dan Yalova Üniversitesi'ne bağış!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yalova Üniversitesi Rektörlüğü'ne, Akkök Holding A.Ş aracılığı ile 2015 yılında toplam 345.529 TL bağışta bulunulacağını KAP'a bildirdi.

Van Yaban Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ( YYÜ ) Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temelleri törenle atıldı. Tören, merkezin temellerine ilk harcın dökülmesiyle sonra erdi.

Yalova Üniversitesi'nin yeni kampüsü 940 dönüm alanda kurulacak!

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, önümüzdeki yıllarda üniversitenin uluslararası bir statü kazanacağını belirterek, "O nedenle peyzajıyla, yollarıyla, binalarıyla ve altyapısı ile örnek bir üniversite yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Yalova Üniversitesi rektörlük binası yapım işi 4 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Rektörlük Binası yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu rektörlük binası yapım işi 610 günde tamamlanacak.

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü ne zaman tamamlanacak?

940 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü'nün yüzde 50'lik kısmının 2016 sonunda tamamlanması planlanıyor. Kampüsün karşısında ise 3 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılacak.

Çubuk Rehabilitasyon Merkezi ne zaman açılacak?

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr, Metin Doğan ziyaret eden Çubuk Kent Konseyi üyeleri, özellikle rehabilitasyon merkezi projesinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını dile getirdi..

yalova üniversitesi rehabilitasyon merkezi onarımı için kaynak arayışı Haberi

yalova üniversitesi rehabilitasyon merkezi onarımı için kaynak arayışı


Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi.


Yalova Üniversitesi tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak hayata geçirilmesi planlanan Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için 3 milyon 500 bin TL'lik bir paraya ihtiyaç var. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, bu paranın bulunabilmesi için var gücüyle uğraşıyor. İl içinde ve il dışında sponsor arayan ve çeşitli görüşmeler yapan Eruslu, merkezin onarımı için ihtiyaç duyulan paranın bir kısmını bulduklarını dile getirdi.


Eruslu, "Yıllarca bakımsız halde bekleyen merkezin onarılması ve eğitime hazır hale getirilmesi için 3 milyon 500 bin TL'lik bir paraya ihtiyaç var. İlden bu parayı bulamıyoruz. İl dışında sponsor aramaya devam ediyoruz. Ancak meblağ...