29 / 04 / 2024

Adana Optimum etkinlikleri

Adana Optimum etkinlikleri

Adana'da alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3'üncü yaşını ziyaretçileriyle şölen tadında kutlamaya hazırlanıyor. Cante Grande ekibi Optimum'un 3'üncü yıl coşkusunu doyasıya yaşatacak.

Optimum Adana yılbaşında açık mı?

Optimum Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana yılbaşında açık mı? Optimum Adana yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Adana 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri!

Optimum Adana hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri...

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Adana Optimum Alışveriş Merkezi yenilendi!

Yepyeni yüzü ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yeniliğini iddialı bir kampanyayla kutluyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi kazandıran kampanyalarına devam edecek.

Optimum Outlet Adana bayramda açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana bayramda açık mı? Optimum Outlet Adana bayramda kaçta açılacak?

Adana'da deprem riski en aza indiriliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 27 Haziran 1998’de yaşanan Adana-Ceyhan depreminin üzerinden 17 yıl geçtiğini hatırlatarak, kentte riski azaltma etkinlikleri çevresinde çalışmalar yapıldığını açıkladı

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

MACFit Dünyası Optimum'da Açılıyor!

Bölgedeki Kaliteli ve hesaplı alışverişin öncüsü olmanın yanı sıra sosyal, Kültürel ve sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapan Adana Optimum Outlet, ziyaretçilerini "MACFit Dünyası" ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Adana Optimum'da Gönüllü Kan Bağışı!

Türk Kızılay'ı Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kan vermek isleyen gönüllülere ulaşmaya devam ediyor. Güvenli kan bağışı konusunda büyük çaba gösteren Türk Kızılay'ı Adana Şubesi, alışveriş merkezinin önünde kan topluyor.

Adana Optimum etkinlikleri Haberi

Adana Optimum etkinlikleri


Adana'da  alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3'üncü yaşını ziyaretçileriyle şölen tadında kutlamaya hazırlanıyor. 


Kutlamalar bugün saat 16.00'da buz pistinde Cante Grande Sahne Şovu ile başlayacak. Latin ve modern pop müzik ile renkli dans gösterilerini içeren sahne şovuyla Cante Grande ekibi Optimum'un 3'üncü yıl coşkusunu doyasıya yaşatacak. Gitar, piyano, trombon, trompet gibi birçok enstrümanın kullanılacağı şovda 15 kişilik bir ekip grev alacak. Kutlama programı, saat 17:00'de "îki" adlı maxi single çalışmasıyla büyük çıkış yakalayan ünlü sanatçı İrem derici'nin mini konseri ile devam edecek. Gün içinde, yaş günü kutlamalarının mutluluğuna ortak olacak ziyaretçilere Optimum yönetimi tarafından bu güne özel armağanlar da dağıtılacak. 


Sabah...