06 / 05 / 2024

Adana Optimum hangi ödülleri aldı

Adana Optimum hangi ödülleri aldı

Ziyaretçilerine her gün indirimli alışveriş keyfinin yanı sıra bir yaşam merkezi ve eğlence alanı sunan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iki ödül daha kazandı.

TOKİ ocak ayı kura takvimi güncellendi! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 13- 24 Ocak TOKİ kurası hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura çekimi belirlenen tarihlere göre il il yapılmaya devam ediyor. 13 Ocak'ta Eskişehir ve Adana ilinden devam edecek olan TOKİ kura takvimi Ocak ayı tarihleri güncellendi. Peki, 13- 24 Ocak TOKİ kura çekimi hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

TOKİ Adana 2022 projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Adana 2022 ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Adana sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ Adana ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana 2022 başvuru şartları…

01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi!

Esas Gayrimenkul'ün Adana'da hayata geçirdiği 01 Burda AVM kapılarını açtı. 150 milyon dolar yatırım bedeli ile dikkat çeken 01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi...

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Optimum Adana yılbaşında açık mı?

Optimum Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana yılbaşında açık mı? Optimum Adana yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Adana 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri!

Optimum Adana hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri...

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

Adana'da hangi yatırımlar yapıldı?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gerçekleştirdiği yol, içme suyu, kanalizasyon, ulaşım, yeşil alan, kırsal kalkınma, eğitim, kültür ve sanat hizmetleriyle dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sundu.

Adana'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Geliştirdiğimiz projeler ve yaptığımız çalışmalar ile Adana’yı geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden birisi haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Adana Optimum hangi ödülleri aldı Haberi

Adana Optimum hangi ödülleri aldı


Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden birisi olarak Adana'da 8 Nisan 2011 tarihinde kapılarını halka açan ve aynı yıl Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği tarafından Türkiye'de "Yılın En İyi Outlet'i" ödülüne layık görülen Adana Optimum,bıı kez Omega 2013 CRM ödüllerinde iki kategoride birden ödüllendirildi. 2008 yılından bu yana AVM'lerin marketing teknolojileri konusunda çözüm ortağı olma hedefiyle çalışmalarına devam eden Omega, en başarılı kampanya ve AVM'leri belirledi. POS, kart, KIOSK, web site entegrasyonu, mobil uygulama entegrasyonu ile sistemin birçok özelliğini kullanan, puan, çekiliş ve anlık hediye kampanyaları ile çok sayıda etkinlik yürüten Adana OptimumOutlet "Mall-Wizard sistemini en etkin kullanan AVM" ödülünü kazandı. Adana Optimum ayrıca, "Mağazaya katkı odaklı yaklaşım gösteren en başarılı AVM" seçildi. 


Posta Çukurova...