03 / 05 / 2024

Adana Optimum kan bağışı

Adana Optimum kan bağışı

Türk Kızılay'ı Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kan vermek isleyen gönüllülere ulaşmaya devam ediyor. Güvenli kan bağışı konusunda büyük çaba gösteren Türk Kızılay'ı Adana Şubesi, alışveriş merkezinin önünde kan topluyor.

Optimum Adana yılbaşında açık mı?

Optimum Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana yılbaşında açık mı? Optimum Adana yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Adana 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri!

Optimum Adana hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri...

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

Adana'da imar tıkanıklığı olduğu için arsa fiyatları arttı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın yıllardır özlemini duyduğu bir icracı bakanlığa kavuşmasının Adana için çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Ozan Tüzün, Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı şeçildi!

Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde 14. Dönem Genel Kurul ve seçimleri sonucu başkanlığa Mimar Ozan V. Tüzün getirildi. Başkan Mimar Ozan Tüzün, Mimarlar Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yaptı.

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Adana Optimum Alışveriş Merkezi yenilendi!

Yepyeni yüzü ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yeniliğini iddialı bir kampanyayla kutluyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi kazandıran kampanyalarına devam edecek.

Murat Şirin: Turizm olumsuz etkilenecek!

TÜRSAB Adana Başkanı Murat Şirin: "Sektör olarak Suruç saldırısını kınıyoruz, bu tür saldırılar turizmi olumsuz etkiler"

Optimum Outlet Adana bayramda açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana bayramda açık mı? Optimum Outlet Adana bayramda kaçta açılacak?

Başkan Boğaçhan Ünal'dan Adana Karataş'a su müjdesi!

Adana Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Çatalan suyunu 2015 yılı içerisinde Karataş'a getireceklerini, Karataş- Magosa arasındaki feribot projesiyle ilgili fizibilite çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Adana'da yangın çıkan evde 2 çocuk öldü!

Adana'da bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi dumandan etkilenirken onları kurtarmak isteyen kişi yaralandı.

Mustafa Palancıoğlu Adana'da Talas projelerini anlattı!

Adana’daki Kayserililerin her ay düzenli olarak yaptıkları yemekli toplantının bu ayki konuğu Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu oldu. Palancıoğlu, Talas’ta hayata geçirdikleri ve gerçekleştirecekleri projelerini anlattı...

Adana Optimum kan bağışı Haberi

Adana Optimum kan bağışı

Türk Kızılay'ı Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kan vermek isleyen gönüllülere ulaşmaya devam ediyor. Güvenli kan bağışı konusunda büyük çaba gösteren Türk Kızılay'ı Adana Şubesi, alışveriş merkezinin önünde konuşlandırılan her türlü iç donanıma sahip mobil Kan Bağışı Otobüsü ile bağışçılardan kan topluyor. Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kan bağışı alımları için halkın en yoğun bulunduğu noktalara ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, bu konuda kendilerine destek veren Adana Optimum yetkililerine teşekkür etti. Kan Bağışı için gerekli her türlü teçhizatın ve tıbbi donanımın yer aldığı mobil Kan Bağışı Otobüsü ile çalışmalarına hız veren Kızılay, gönüllü bağışçılardan büyük ilgi görüyor. Türkiye'nin ihtiyacı olan kanın karşılanması için ülkenin dört bir tarafından gece gündüz demeden çalışan Kızılay ekipleri, kan alırken vatandaşları da kan vermenin sağlığa...