29 / 04 / 2024

Adana OSB konut

Adana OSB konut

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

TOKİ Adana 2022 projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Adana 2022 ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Adana sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ Adana ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana 2022 başvuru şartları…

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Adana Seyhan 682 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 820 konut!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Buruk 953 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adana OSB konut Haberi

Adana OSB konut

Türkiye’nin büyüklük ve kapasite bakımından ilk 10 organize sanayi bölgesi arasında bulunan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) çalışanlarının konut ihtiyacını çözmek için Sanayi Kent kuruyor. 


AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, AOSB’de 407 işletmede 34 bin kişinin istihdam edildiğini söyleyerek, “Çalışanların yüzde 80’ni bölge dışından geliyor. Çalışanlarımızı 30 kilometrelik bir mesafeden yüzlerce servis aracı ile getirtmek zorunda kalıyoruz. Bu soruna çözüm aramak için işverenler ve işçilerle yaptığımız toplantılarda Sanayi Kent projesini geliştirdik, bunu bakanlıklarla ve TOKİ ile görüşerek süreci başlattık” ifadelerini kullandı. 


Sanayi Kent’in kurulmasının, birden çok avantaj sağlayacağını vurgulayan Sütçü, “Projenin şehir içi trafik yoğunluğunun azaltılmasından, çalışanların bağlılık duygusunun artmasına; ulaşımda geçen zaman kayıpların minimum düzeye indirilmesinden çalışanların ailelerine ve kendilerine daha fazla zaman ayırma imkanına kadar bir...