25 / 07 / 2024

Adana otelleri yatak

Adana otelleri yatak

ÇUKUROVA Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkam Tayyar Zaimoğlu, Adana'nın nitelikli yatak kapasitesinin geçen 5 yıl içinde yüzde yüz artış sağlayarak 8 bine ulaştığını söyledi..

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Adana Şehir Hastanesi açıldı!

Adana Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Hastane, Yüreğir ilçesinde 553 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve bin 550 yatak kapasitesine sahip, günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunacak.

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Adana Tag Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden 1550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde yer alacak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin yapılacağı arazinin kullanıma açılması için TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısını yeniledi.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin otelini kim işletecek?

Son yıllarda önemli otel yatırımları alan ve tesis sayısı 40’a, yatak kapasitesi 11 bine erişen Adana, ticaret ve ekonomiye büyük katkılar sunacak Kiza Kurumsal İş Merkezi sayesinde bir de küresel markalı otele kavuşacak.

Adana'da otel yatak sayısı yüzde 100 arttı!

ÇUKUROVA Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkam Tayyar Zaimoğlu, Adana'nın nitelikli yatak kapasitesinin geçen 5 yıl içinde yüzde yüz artış sağlayarak 8 bine ulaştığını söyledi..

Adana, bölge ve Ortadoğu'nun sağlık üssü olmaya koşuyor!

Başbakan Erdoğan tarafından temeli atılan ve 6 hastaneden oluşan bin 550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü, kentin sağlık turizmi alanındaki konumunu daha da güçlendirecek....

Adana'ya dev sağlık kampüsü yatırımı yapılıyor!

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde 6 hastaneden oluşacak bin 550 yatak kapasiteli dev Adana Sağlık Kampüsü'nün temelinin 6 Ekim'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılacağı bildirildi...

İşbir Yatak Radisson ve Sheraton gibi otellerin tercihi!

İşbir Yatak’ın son teknolojiyi kullanılarak ürettiği Ar-Ge’leri dünyanın en prestijli zincir otelleri tarafından tercih ediliyor.

Adana Seyhan’da 10 gayrimenkul icradan satılık!

Adana 2. İcra Müdürlüğü, Adana Seyhan’da 10 gayrimenkul satacak

Toki, Adana Sarıçam´da 576 yoksul konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi, Adana Sarıçam´da 576 yoksul konut yaptıracak

Adana Havalimanı onarılacak mı?

Şaban Baş, Adana Havalimanı´nın artan ulaşım talebine yanıt verebilecek şekilde tadilatına ilişkin ihalelerin de bir an önce sonuçlandırılmasını istiyor

Adana Karataş’ta satılık eğitim tesisi alanı

Adana Karataş Defterdarlığı Karataş Malmüdürlüğü  77 bin 528 metrekare büyüklükteki tarla ve kumluk arsayı satışa çıkardı

Adana otelleri yatak Haberi

Adana otelleri yatak

Adana turizminin canlanması için çalışmaların sürdüğünü belirten Tayyar Zaimoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de Adanalı olmasının bunun için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Zaimoğlu, "Adana" daki yatak kapasitesi geçtiğimiz 5 yıl içinde yüzde yüz artış sağladı. Şu anda 8 bin nitelikli yatak mevcut. Yaklaşık 2 bin yatak daha, 2 yıl içinde devreye girecek. Bunların olması için diğer faktörlerin de devreye girmesi lazım. 

Sadece turizm alanında değil, sanayi, ticaret, tarım sektörlerinde de yatırımlarının olması ve bölgenin cazibe meıkezi haline getirilmesi gerekiyor dedi. 


YENİ MÜZE VE ARKELOLOJİK KAZILAR

Adana'da inşaatı suren müze kompleksi ve bölgede devam eden Anavarza kazılarının kent turizminin pazarlanması için önemli olduğunu belirten Zaimoğlu şöyle konuştu: "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın müze kompleksi çalışması var. Sanıyorum birinci etabı 2015'in ilk...