07 / 05 / 2024

İşbir Yatak Radisson ve Sheraton gibi otellerin tercihi!

 İşbir Yatak Radisson ve Sheraton gibi otellerin tercihi!

İşbir Yatak’ın son teknolojiyi kullanılarak ürettiği Ar-Ge’leri dünyanın en prestijli zincir otelleri tarafından tercih ediliyor.




Müşteri memnuniyetini ön planda tutan dünya devi W, JW Marriot, Radisson ve Sheraton gibi zincir oteller, Ar-Ge çalışmaları İşbir Yatak tarafından gerçekleştirilen özellikli, rahat, konforlu ve sağlıklı ürünleri tercih ediyor.


İşbir Yatak’ın son teknolojiyi kullanarak ürettiği ürünleri, W, JW Marriot, Radisson ve Sheraton gibi dünyanın en prestijli  zincir oteller tarafından tercih ediliyor. Dünya devlerinin tercihi ihtiyaca göre; VISCOSTAR Viskoelsatik Akıllı Yataklar, Pocket Spring Paket Yaylı Yataklar, Lateksit Yaysız Yataklar, Coilsit Yaylı Yatakların yanı sıra özel reçete çalıştığı otel yatakları ve otel ürünleri arasına yeni aldığı yanmaz otel yatağı.

 

Müşterinin ne istediğine kulak veren ve bu amaçla da sürekli çalışan ve üreten bir firma olmanın karşılığını dünyanın en prestijli otelleri tarafından tercih edilerek alıyoruz diyen İşbir Yatak Genel Müdür Yardımcısı  İlham Öz, tercih edilme nedenlerini ise şöyle sıralıyor: “Her biri dünya devi ve hepsinin önceliği müşteri memnuniyeti. İşbir Yatak olarak bizim de önceliğimiz bu ve bu nedenle de ortak noktada buluşmamız zor olmuyor. Ar-Ge çalışmalarımızla kişisel tercihleri de cevaplayan teknolojileri sunuyoruz. Uykunun önemini anlıyor ve anlaşılması için de çabalıyoruz. Bu nedenle de tüm ürünlerimiz sağlık, rahatlık ve konforu arayan insanlara özel üretiliyor. İşbir Yatak Uyku Merkezleri’nde yer alan her ürün insan sağlığını önemseyen, konforlu ve rahat uykuyu ihtiyacı olanlarla buluşturan ürünlere sahip. Dünya devleri de bu titizliğimizin ve çabamızın farkında o nedenle de tercih ediliyoruz.”


Geri Dön