06 / 05 / 2024

Adana Pazarlama Dağıtım deposu

Adana Pazarlama Dağıtım deposu

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Seyhan Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunu Adana Pazarlama Dağıtım'a kiraladı. 1 yıllığına kiralanan depodan yaklaşık 260 bin TL gelir elde edilecek.

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Kuruldu!

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Arnavutköy’de 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Kemal Durak tarafından kuruldu.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Mustafa Rahmi Ercan tarafından kuruldu. 

Sheima Pazarlama ve Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

Sheima Pazarlama ve Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bertuğ Tapınç tarafından kuruldu.

İntema İnşaat kar payı dağıtım bildirisini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat kar payı dağıtım bildirisini yayınladı.

Çimtaş Çimento Dağıtım Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Çimtaş Çimento Dağıtım Ve Pazarlama Anonim Şirketi 5 milyon TL ile bugün Mehmet Tarık Çağlayan imzasıyla kuruldu.

Reysaş GYO Seyhan'daki deposunu Adana Pazarlama 'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Seyhan Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunu Adana Pazarlama Dağıtım'a kiraladı. 1 yıllığına kiralanan depodan yaklaşık 260 bin TL gelir elde edilecek.

Teknik Rüzgar Enerjisi Üretim Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Rüzgar Enerjisi Üretim Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi, Arda Yüksel Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal, Orta Mahallesi, Yalnız Selvi Caddesi'nde kuruldu.

Yunanistan sınırına doğalgaz dağıtım merkezi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan sınırında, Türkiye topraklarında bir dağıtım merkezi, bir hat oluşturmayı ve oradan talebe cevabın verilmesi noktasında Rusya ile bir ön mutabakat sağlandığını açıkladı.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Adana Pazarlama Dağıtım deposu Haberi

Adana Pazarlama Dağıtım deposu

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Seyhan Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunu Adana Pazarlama Dağıtım ve Tic.Ltd.Şti'ye kiraladı. 1 yıllığına kiralanan depodan yaklaşık 260 bin TL gelir elde edilecek. 


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde yer alan Adana İli Seyhan İlçesi Sarıhamzalı Mahallesi 12249 Ada 5 Parsel üzerindeki 28.810 m2 arsa üzerinde bulunan toplam 3.770 m2'lik deponun 2.560 m2 depolama alanına, ek porotokolle 480 m2 açık alan da dahil edilerek kiracımız "Adana Pazarlama Dağıtım ve Tic.Ltd.Şti." ile şirketimiz arasındaki kira sözleşmesi 1 yıllığına uzatılmıştır.


Kiraya verilen depodan açık alan da dahil olmak üzere 1 yılda KDV dahil yaklaşık 260.000 TL gelir elde edilecektir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.



Dosya için