05 / 05 / 2024

adana proje toplantısı

adana proje toplantısı

Adana Toros Dernekleri (ATF) Federasyonu Başkanı Cenap Erol. bölgenin gelişimine yönelik çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin birlikteliğine önem verdiklerini belirtti.

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Türker Proje'nin 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Türker Proje'nin olağan genel kurul toplantısı iptal edildi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı koronavirüs sebebiyle iptal edildi...

Türker Proje 2019 olağan genel kurul toplantısı 25 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2019 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak...

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

İhlas Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş'nin olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

İhlas Gayrimenkul 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı tescillendi...

Türker Proje 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

İhlas Gayrimenkul 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan'da!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. 

Türker Proje'nin 2017 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2017 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısını yaptı...

adana proje toplantısı Haberi

adana proje toplantısı

Cenap Erol, "Hedefimiz Adana'yı marka şehir yapmak" dedi. ATF Federasyonu Başkanı Cenap Erol'un da konuşmacı olarak katıldığı "AB'ye Üyelik Süreci ve Türkiye'nin Yeni AB Stratejisine İlişkin Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı" Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır'ın katılımı ile Adana Sheraton Otel'de düzenlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır, Türkiye'de 104 bin sivil toplum kuruluşu olduğunu, bu rakamın Cumhuriyet tarihinde bir rekor olduğunu dile getirdi. Sivil toplumun fikir üreten, gerektiğinde tenkit yapan görüşler sunan unsurlar olduğunu ifade eden Bozkır. "Sivil toplum 11e kadar gelişirse demokrasi ve ülkeler o kadar gelişir" diye konuştu.



Adana Beş...