06 / 07 / 2024

Adana projeleri 2017

Adana projeleri 2017

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Murat Cevheribucak, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Cevheribucak, kentsel dönüşüm, TOKİ ve imar planlarından bahsetti.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

2017 sonrası yapılan kaçak bina yıkılacak!

İmar Barışı’na 3.7 milyon başvuru geldi. Konu hakkında değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı’nın 2017 sonuna kadar yapılan projeleri ilgilendirdiğinin altını çizdi...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

Akfen GYO 4 otelin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Esenboğa Ibis, Eskişehir Ibis, Bursa Ibis, Adana Ibis'e ilişkin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO 7 ildeki gayrimenkullerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düzce, Giresun, Sakarya, Samsun, Kocaeli, Ordu ve Adana'da yer alan toplam 10 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Reysaş 5 ildeki gayrimenkullerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya, Ankara, İzmir, Düzce ve Adana yer alan toplam 9 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Divan Adana Oteli 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Divan Adana Oteli'ne ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Ata GYO 8 ildeki gayrimenkullerinin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, İstanbul, Ordu, Kayseri ve Adana şehirlerinde yer alan gayrimenkullerinin 2017 değerleme raporlarını yayınladı.

Düşük peşinatlı konut projeleri Aralık 2017!

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak amacıyla birbiri ardına kampanyalar düzenleyen inşaat firmaları konut alıcılarını yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor. İşte düşük peşinatlı konut projeleri Aralık 2017...

Adana projeleri 2017 Haberi

Adana projeleri 2017

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Cevheribucak, 'Hüseyin Sözlü Adana'nın geleceğidir' dedi ve ekledi: 

Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Murat Cevheribucak "Sözlü'nün kursağından bir kuruş haram para geçmedi, geçmez. Namusum kadar Sözlü'ye güveniyorum.Doğru duvar yıkılmaz.Sözlü Adana'mn bekçisidir. Ne yer, ne yedirir. Bugün yapılacak olan davadan da alnının akıyla çıkacağından eminim. Türk adaletine güveniyorum" dedi.


SOZLÜ ADANA İÇİN ŞANS 

Hüseyin Sözlü'nün Adana için bir şans olduğunu belirten Cevheribucak "Ceyhan'da 3 dönem belediye başkanlığı yaparak kazandığı tecrübeyi, şimdi Adana'ya uyguluyor. Adana'nın imar rantına esir olmadan, çağdaş ve yararlı gelişmesi, daha yaşanır bir kent haline gelmesi için ne gerekiyorsa yapıyor. İmar düzenlemelerinin kentin geleceğini ipotek altına almayacak şekilde gerçekleşmesi için çaba harcarken, kentsel gelişimin de arsa-parsel bazında değil, büyük ölçekli alanların düzenlenmesiyle gerçekleşmesi...