02 / 05 / 2024

adana sanayi sitasi iş yeri

adana sanayi sitasi iş yeri

Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesine ait 48 iş yeri yapım işi ihale edilecek

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 100 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Adana İli Seyhan İlçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunun 1.360 metrekarelik depolama alanı "Günaydın Hayvancılık Tavukçuluk Gıda Tarım Yemek Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti."ye 1 seneliğine kiraya verildi...

Akasan Adana Kağıt fabrikası 959.6 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Suluca Mahallesi'nde yer alan Akasan Adana Kağıt Sanayi fabrikası 959 milyon 665 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

Çukurova'da küçük sanayi siteleri taşınıyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çukurova, Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

adana sanayi sitasi iş yeri Haberi

adana sanayi sitasi iş yeri

Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesine ait 48 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi:  Adana Hacı Sabancı OSB otoban Giriş Çıkışı Batısı Sarıçam/ADANA

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı:  48 adet işyeri yapım işi

b) Yapılacağı yer:  ADANA

c) İşe başlama tarihi:  Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d) İşin süresi:  31/10/2014 tarihine kadar tamamlanacaktır

e) Keşif Bedeli (2012 B.F. ile):...