25 / 07 / 2024

Adana Sanayi Sitesinde kentsel dönüşüm gerekli

Adana Sanayi Sitesinde kentsel dönüşüm gerekli

Metal Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Metal Sanayi Sitesi'nde Adana sanayisi ve ekonomisi için çok önemli işler yapıldığını söyledi.

Belediyeden büyük fırsat! Sanayi sitesinde 13 arsa satacak!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 13 adet arsayı satışa çıkardı. 

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Adana Sanayi Sitesinde kentsel dönüşüm gerekli Haberi

Adana Sanayi Sitesinde kentsel dönüşüm gerekli


Metal Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Metal Sanayi Sitesi'nde Adana sanayisi ve ekonomisi için çok önemli işler yapıldığını söyledi. Sitenin daha verimli çalışması için yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aktarıp, esnafın görüşlerini alarak, sorunlarını dinleyen Başkan Sözlü, "Şu ana kadar çeşitli projeler yaptık.  Köprü inşaatlarıyla başladık. Yolları açıp, altyapıyı güçlendirerek, burada faaliyet gösteren sanayicinin işini kolaylaştırmayı, üretimini artırmasına katkı koymayı istiyoruz." dedi.  Başkan Sözlü, şöyle devam etti: "Metal Sanayi Sitesi'ndeki imarlı sanayi alanlarının miktarını çoğaltmak ve o bölgeyi sanayi üretiminin yoğun şekilde gerçekleştirildiği, küçük ve orta ölçekli sanayicilerin mekanı olarak geliştirmek istiyoruz. Bunu yaparken, modern bir altyapıya kavuşturmak temel hedefimiz. Takdir edersiniz ki bu konuda atılmış adımlarımız ve aldığımız mesafe var....