08 / 05 / 2024

Adana Seyhan dükkan

Adana Seyhan dükkan

Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri, Seyhan Kuruköprü Mahallesi'nde bulunan dükkan ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış bedeli 6 milyon 8 bin 948 TL olarak belirlendi.

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Adana Seyhan’da 682 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Seyhan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Millet Bahçesi projesini 30 Kasım tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

TOKİ'den Adana'ya 473 konut ve 13 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam Buruk'ta 473 konut ve 13 dükkan inşa edecek.

TOKİ Adana Seyhan 923 konut ve 14 dükkan ihalesi yarın!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 923 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ’den Adana Seyhan’da dönüşüm atağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan'da hayata geçireceği 627 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 627 konut ve 22 dükkan!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap 627 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan sözleşme dönemi 2017!

TOKİ Adana Seyhan sözleşme dönemi 2017 detayları haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 nitelikli dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 175 bin 651 TL'den başlıyor. 

Adana Seyhan'da 3 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Adana Seyhan'da 3 mahallede bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Seyhan dükkan Haberi

Adana Seyhan dükkan

ADANA SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇİK ARTIRMA İLANI


2012/3 SATIŞ 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Satışa konu taşınmaz hali hazırda tapu kaydında'Adana ili, Seyhan ilçesi, Kuruköprü Mahallesi 306 ada, 104 Parsel'de kayıtlı olup, 594 m2'dir. Adana ili, Seyhan ilçesi, Kuruköprü Mahallesi sınırlarında 33023 sokak (Fenerli Sokağı) üzerindedir. Çakmak Caddesi ile Özler Caddesi bağlantısını sağlayan sokaktadır. Adana ilinin en faal ticari bölgelerinden biri içerisindedir. Yaya trafiğinin, parekende satış bölgesi içindedir. Etrafında çok sayıda çeşitli küçük ve büyük esnaf, resmi kurumlar, banka şubeleri, oteller v.s, bulunmaktadır. Adliye ek binası, tapu dairesi gibi kurumlar da satışa konu yerin faaliyetini arttırmış ve değerine Jetki etmiş durumdadır. Her türlü alt yapısı ve ulaşım özellikleri vardır.Belediyenin ve Kamunun tüm...