28 / 04 / 2024

adana spor komleksi

adana spor komleksi

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018!

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018 açıklandı. Projede kura çekilişi bugün saat:11.00’de Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

Zeytinburnu Stadyumu ve Spor Komleksi yıkılıyor!

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan Abdi İpekçi Spor salonundan sonra Zeytinburnu Spor Kompleksi ve stadyumu da yıkılıyor. Yıkımın ardından spor tesisleri yeniden yapılacak.

Adana'ya "LEED Gold" sertifikalı spor salonu!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından enerji ve çevre dostu olarak inşa edilen "LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Gold" sertifikasına sahip ASKİ Atatürk Spor Salonu'nun 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana'nın yeşil spor kompleksi tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, enerji ve çevre dostu, FIBA standartlarına uygun 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunu Adana'ya kazandırıyor.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

adana spor komleksi Haberi

adana spor komleksi

Adana Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3 bin metrekare oturum alanlı yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. 

Spor komleksinin içerisinde yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odası ve tuvalet yer alacak. Spor kompleksinin temel atma çalışmaları başladı.


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ndeki spor kompleksi inşaatının başladığını belirtti. Kadınların ve erkeklerin ayrı günlerde faydalanacağı spor kompleksi içerisindeki yüzme havuzundan Yüreğir'deki bütün okulların beden eğitimi derslerinde yüzme havuzunu kullanabileceklerini belirtti.


YÜREĞİR'İN İLK KAPALI YÜZME HAVUZU

Başkan Çelikcan, "Atakent Mahallemize yapacağımız spor kompleksinin ardından PTT Evleri Mahallemize de kapalı spor kompleksi yapacağız.  Amacımız kışın yüzmek isteyen vatandaşlarımız başka yerlere gitmeden Yüreğir'de de kapalı yüzme havuzuna...