18 / 05 / 2024

Adana Stadı hizmete girdi mi

Adana Stadı hizmete girdi mi

İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu, Sarıçam İlçesi Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkisinde yapımı süren yeni statta incelemelerde bulundu...

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Çotanak Stadı sezonun ikinci yarısında hizmete açılacak!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı sezonun ikinci yarısında hizmete açılacak...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Adana Stadı hizmete girdi mi Haberi

Adana Stadı hizmete girdi mi


Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre. İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu, Sarıçam İlçesi Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkisinde yapımı süren yeni statta incelemelerde bulundu, yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetkililerden bilgi aldı. 

Hadi. stat inşaatının TOKİ denetiminde Alkataş ve Ilgazlar İş Ortaklığı firması tarafından yapıldığını hatırlattı. 


102 bin dönüm arazi üzerine kurulacak 107 milyar TL'ye ihale edilen stadın arazi ve yer tesliminin çeşitli nedenlerle geç de olsa 23 Eylül 2013'te yapıldığını ifade eden Hadi. şunları kaydetti: "Stat. protokol gereğince 770 günde tamamlanacak. Fiziki olarak yüzde 20'si tamamlanan 33 bin kişilik...