08 / 05 / 2024

Adana TOKİ Konutları kura çekimi

Adana TOKİ Konutları kura çekimi

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat!

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

Adanalı emekliler TOKİ konutlarına talip!

Emeklilere yönelik diğer illerde yapılan TOKİ konutlarının satılmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Adana’da yaşayan emekliler ise, bu konutların Adana’ya yapılması halinde hepsinin vakit kaybetmeden alınacağı ileri sürdü.

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

TOKİ Adana Ceyhan Konutları'nın inşaatı başladı!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Öztürk, temel atma çalışmalarının başladığını söyledi.

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi!

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi.Adana Valisi Mustafa Büyük, Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin Türkiye genelinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirtti.

Adana Kozan 2. Etap TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

TOKİ Adana Emekli Konutları çalışmalarında son durum!

Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut sahibi olması için arsa belirleme çalışmalarını tamamladığını ve ilgili dosyanın Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) gönderildiğini belirtti.

Adana TOKİ Konutları'na 11 bin başvuru geldi!

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı.

TOKİ Mersin Erdemli Konutları'nda cami sorunu çözülüyor!

Adana Erdemli Belediyesi, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların cami sorununu çözmek için çalışmalara başladı. TOKİ'nin site bahçesinde bulunan bir kamelyası mescide dönüştürülerek, burada yaşayan insanların cami sorunu çözülüyor.

İlimtepe Sarıçam Yeni Adana İmar Konutları!

Teslimlerini Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. İlimtepe Sarıçam Yeni Adana İmar Konutları Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor.

Adana İlimtepe Konutları satılık!

Adana İlimtepe Konutları satılık ev fiyatları 99 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği proje 3 bin konuttan meydana geliyor.

Adana TOKİ Konutları kura çekimi Haberi

Adana TOKİ Konutları kura çekimi

Adana'ya TOKİ tarafından 300 konut yapılacağı açıklandı. Ancak konut almak için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube'sine giderek konut almak 11 bin emekli başvuru yaptı. Durum böyle olunca emekliler de bu sayının arttırılması gerektiğini söyledi. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Rafet Kaya, yapılacak 300 konutun bir başlangıç olmasını temenni ettiklerini söyledi. 11 bin kişinin umudu haline gelen TOKİ konutlarının 300'le sınırlandırmaması gerektiğini dile getiren Kaya, "Sarıçam'da yapılacak olan konut için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Fatma Güldemet Sarı'ya emeklilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Ama bunun bir başlangıç olduğunu umuyoruz. Önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı bir TOKİ temelini de bekliyoruz. Emekliler olarak dün de söyledik bugün de söylüyoruz. 2. Bölgede TOKİ yapılmalı. Yapılacak olan...