05 / 05 / 2024

Adana Tufanbeyli spor kompleksi

Adana Tufanbeyli spor kompleksi

Adana Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Başoğlu, Tufanbeyli'de yapılacak olan Spor kompleksi için Abdulkadir Ataşbak'tan bilgi aldı.

TOKİ Adana Tufanbeyli evleri ne kadar? Sadece yüzde 10 peşinatla!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Tufanbeyli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 ucuz konut projesi...

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Adana Tufanbeyli başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli projesi için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor. Projede toplam 140 konut bulunuyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

TOKİ Adana Tufanbeyli projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Tufanbeyli'de hayata geçirdiği 154 konutun ihalesi yapıldı.

Adana Tufanbeyli spor kompleksi Haberi

Adana Tufanbeyli spor kompleksi

Bin kişilik Spor salonu ve sentetik çim saha yapımı için görüşmelerde bulunan Adana Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, Tufanbeyli ilçesini sporla buluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek " Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Beraber çalışarak ilçemizi sporla buluşturuyoruz. Yeni yapılacak olan tesislerde bize destek sağlayacak olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a ve Enerjisa Tufanbeyli Şantiye Müdürü Selçuk Erkek'e teşekkür ederim" dedi. 


KAYMAKAM BAŞOĞLU MENDERES SPOR SALONU HAKKINDA BİLGİ ALDI 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak. Tufanbeyli ilçesine yapılacak olan yatırımların meyvesini ilerde alacaklarına inandıklarını ifade etti. 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın direktifleri ve destekleri sayesinde ilçelerde sporu yaygınlaştırdıklarını kaydeden Ataşbak, "İlçemizi spor yönünde gelişmesi için imkanlarımızı gösteriyoruz. Bu sayede Tufanbeyli ilçemize başarılar geliyor. Yapılacak tesisler sayesinde sporu geliştirip yaygınlaştıracağız"...