19 / 05 / 2024

Adana turizm 2015

Adana turizm 2015

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, Adana'nın sahip olduğu 760 tescilli sit alanı, 82 sivil mimari, lagünler, milli parklar, Varda Köprüsü ve 54 kaleye rağmen yeterli payı alamadığı belirtildi.

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Adana Karataş ve Yumurtalık’ta turizm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş ve Yumurtalık ilçe belediyeleri, ÇKA’nın desteğiyle bölgede turizm altyapısının araştırılmasına öncülük etti.

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Adana Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

Adana Çimento 2015 yılı finansal tablolarını açıkladı!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Adana turizm master planı hazırlandı!

Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Turizm Master Planı’ tanıtıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, çalışmayı 49 sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla hazırladıklarını belirtti.

Adana ve Mersin'de konut satışı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Adana ve Mersin'de konut satışları arttı. Adana'da 2015 yılında satılan konutların 9 bin 53'ünü ipotekli satışlar oluşturdu.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015!

Toplamda 90 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.237 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

Kayseri - Adana turizm bağlantı yolunda sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile yapımına başlanan ve Kayseri’yi Adana’ya bağlayacak olan bağlantı yolunda sona yaklaşıldı.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015!

TOKİ Adana Projesi'nde aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. İşte Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015 detayları...

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası!

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

Adana turizm 2015 Haberi

Adana turizm 2015

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, kentin sahip olduğu 760 tescili sit alanı, 82 sivil mimari, lagünler, milli parklar, Varda Köprüsü ve 54 kaleye rağmen turizm sektöründeki pastadan yeterli payı alamadıklarına dikkat çekerde bu potansiyelin kullanılması gerektiğini kaydetti. Kentteki turizm potansiyelini ortaya çıkararak turizm açısından hak ettiği seviyeye gelmesi ve sektörden daha büyük bir pay alması amacıyla Kültür ve TUrizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü Koordinesinde; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu, Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) ve Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) işbirliğinde Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı taksici, dolmuş şoförü, büfe çalışanlan, turizm çalışanları, turizm alanında görev yapan il emniyet müdürlüğü ve merkezi...