17 / 05 / 2024

adana Türkyılmaz Hidroelektrik Santrali

adana Türkyılmaz Hidroelektrik Santrali

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Adana'ya yapılacak olan Türkyılmaz Hidroelektrik Santrali için halkın görüşlerini almak üzere 6 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  300 bin  TL sermaye bedeli  ile Ziya    Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Kangos İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kangos İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Türkyılmaz ve Erdal Türkyılmaz ortaklığında kuruldu.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar ve iş yerleri yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçim propagandası yapıldığı usulsüz iş yerlerinin ve metruk binalar yıkılıyor.

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Türkyılmaz tarafından kuruldu.

DESC Mimarlık ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

DESC Mimarlık ve Dekorasyon Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuna Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Bursalı esnafa kira indirimi müjdesi!

Esnafa nefes aldıracak yeni bir düzenlemeyi uygulamaya alan Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnafa kira indirimi müjdesi verdi. 

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Türkyılmaz tarafından kuruldu.

adana Türkyılmaz Hidroelektrik Santrali Haberi

adana Türkyılmaz Hidroelektrik Santrali

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Park Teknik Elektrik San. Tic. A.Ş. tarafından Adana Saimbeyli'de yapılması planlanan Türkyılmaz Hidroelektrik Santrali ve regülatörü projesi doğrultusunda bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 6 Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı yapacağını duyurdu. 


Duyurunun ayrıntıları için