20 / 07 / 2024

Adana yolları

Adana yolları

Yapımı süren ve son aşamaya gelen Ceyhan - Sarımazı yolu, bölge ekonomisinin kilit noktalarını Ceyhan ve Adana 'ya bağlayacak.

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana'daki Yeşildam Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Yeşildam Köyünün yollarının tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Adana Karnıyarık'a neşter!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 375 metre uzunluğunda, 19 metre genişliğindeki altgeçidin üzerini kapatıp, yan yollarını genişletmek için çalışmalara başladı.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Adana Seyhan'ın yolları yenileniyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, temel belediyecilik hizmetlerinin başında gelen asfalt çalışmasında 400 bin ton olarak belirledikleri yılsonu hedefine adım adım yaklaşıldığını söyledi.

Adana Pozantı'da yollar yenileniyor!

ADANA'nın Pozantı İlçesi Eskikonacık Mahallesi sınırlarındaki Çayır Yaylası'na ulaşım sağlayan yolda genişletme çalışması yapılıyor. Adil Çakmakçı, Pozantı merkezi ile yayla arasındaki 10 kilometrelik yolun 8 kilometresinin genişletildiğini söyledi.

Adana Kışla Mahallesi'ndeki tüm yollar asfaltlanıyor!

Adana’da Kışla Mahallesi’nde tamamlanan birinci etap konutların bulunduğu bölgenin tüm yolları asfaltlanıyor. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür etti.

Adana'daki sanayi sitelerinin yolları yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Metal Sanayi İşleri Sitesi’nde başlatılan ve yaklaşık bir ay devam edecek yol ve asfaltlama çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Esnaf çalışmalardan memnun ve Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkürlerini iletiyor.

Çukurova'da bozuk yollar asfaltlandı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde vatandaşların tepkisine neden olan parke kaplı yollar Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatıyla asfaltlandı. Çalışmalara halkın ve esnafın ilgisi yoğundu.

Adana'da 500 kilometrelik yol çalışmaları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ilk etapta acil ihtiyaç olarak belirlediği 500 kilometrelik yol çalışması için harekete geçti. İhaleleri tamamlanan yollar için çalışmalar başladı. Yeni yollar, 2 kat uygulanması tekniğiyle yapılacak.

Adana yolları Haberi

Adana yolları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan-Sarımazı yolunda devam eden genişletme ve altyapı çalışmalarını denetledi, yolun tamamlanmasının ardından bölge ekonomisine önemli katkı yapacağını söyledi.



Ceyhan Belediye Başkanlığı döneminde Ceyhan-Sarımazı yolunun iyileştirilmesi gerektiğini her fırsatta belirttiğini kaydeden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Her 6 Ocak Ceyhan'ın Kurtuluş Bayramı konuşmamda bu yolla ilgili soruna değindim. Allah bana Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı nasip etti ve bu yolla ilgili iyileştirme çalışmalarını hayata geçirmek bize düştü. Bu yolu altyapısını oluşturarak ve genişleterek hizmete açacak olmanın kıvancını yaşıyoruz" dedi.


YOLUN, CEYHAN VE ADANA EKONOMİSİNE KATKISI OLACAK

Başkan Hüseyin Sözlü, sözlerine şöyle devam etti: 

"Bu yol Ceyhan'ı Sarımazı'ya bağlayan bir yol olmaktan öte, Ceyhan-Yumurtalık Serbest Bölgesi'ni Ceyhan'a, dolayısıyla Adana'ya bağlayan bir yol. Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi'ni bu yolla...