03 / 05 / 2024

Adana Yüregir evleri

Adana Yüregir evleri

Adana Yüregir'de sosyal konut hamlesi başlıyor. TOKİ ve Yüreğir Belediyesi tarafından yaklaşık 600 adet sosyal konut bölgeye kazandırılacak.

Adana Yüreğir'e 600 sosyal konut geliyor!

Adana Yüregir'de sosyal konut hamlesi başlıyor. TOKİ ve Yüreğir Belediyesi tarafından yaklaşık 600 adet sosyal konut bölgeye kazandırılacak.

2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Evleri'nde toplamda 412 adet daire satışa sunuluyor. Peki 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?

Adana Yüreğir TOKİ Evleri kura çekilişi sonucu!

412 konutluk Adana Yüreğir TOKİ projesinde başvuru döneminin ardından kura heyecanı sardı. Adana Yüreğir TOKİ Evleri kura çekilişi sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslimleri yarın başlıyor!

Toplamda 354 adet konut kentsel dönüşüm olarak inşa edildi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslim işlemleri yarın başlıyor...

Adana Yüregir kentsel dönüşümün merkezi!

Mahmut Çelikcan, "Adana'da ilk olarak gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmasını yaparken çok zorlandık. İlk defa böyle bir uygulama ile karşılaşan vatandaşlar çok tereddüt ettiler. Şimdi ise Yüreğir'de her gittiğimiz mahallede ne zaman kentsel dönüşüm çalışmasının başlayacağı soruluyor''dedi.

Adana Yüregir'de 3.3 milyon TL'ye satılık bina!

Adana 6. İcra Dairesi Adana ili Yüregir İlçesi'ndeki binayı satışa çıkardı. 2 Eylül Cuma günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 376 bin 516 TL olarak belirlendi.

Adana Kulak Kent Evleri!

Kulak İnşaat imzası ile hayata geçirilen Adana Kulak Kent Evleri teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Kulak Kent projesinde yer alan daireler 84 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Adana Kulak Kent Evleri nerede?

Adana Kulak Kent projesi toplam 18 blok halinde yükseliyor. 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yayılan Adana Kulak Kent Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde 116 dubleks satışa çıktı!

Selimoğlu ve Demirland inşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nde ilk olarak yıl başında 73 adet rezidans ve 27 adet villa satışa sunuldu.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam 2015 yılında başlayacak!

DUBAİ'de tanıtılan Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzarasıyla öne çıktı. Çengelköy'ün sırtlannda yer alan ve Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projede yaşam 2015 yılında başlayacak...

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center, sauna, spor alanları yer alıyor...

Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor. Projeden konut alan ev sahipleriyle yapılacak toplantı satış ofisinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evleri, Dubai'de düzenlenen Cityscape Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu.2015'te yaşamın başlayacağı projede fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor...

Adana Yüregir evleri Haberi

Adana Yüregir evleri

Adana Yüreğir Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi'ne yapılacak olan konutların ise en kısa sürede ihalesinin yapılacağını belirten Başkan Çelikcan yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde bahsi geçen alanın imar planlarının onayı ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar ile yapılan görüşmelerde hazırlanan projelerin kabul gördüğünü ve çalışmaların devam ettiğini belirtti. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın girişimiyle TOKİ tarafından Havutlu Mahallesi'ne dar gelirli vatandaşlara yönelik 280 adet sosyal konut yapılacak. Yapılacak olan 2+1 ve 3+1 dairelerin ihalesi yapıldı ve yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 


BAŞKALARI ARSA SATAR BİZ ARSA ALDIK 

Yüreğir Belediyesi olarak sosyal konut yapacak arsa olmadığı için parayla arsa aldıklarını belirten Başkan...