15 / 05 / 2024

adanada depo patladı

adanada depo patladı

Adana'da bir evin depo kısmında meydana gelen patlamada 4 ev hasar gördü. Çıkan yangında 5 kişi dumandan zehirlendi, 1 itfaiye eri balkonun çökmesi sonucu yaralandı...

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Vava Cars Turkey Otomotiv Anonim Şirketi Maltepe Depo Şubesi açıldı!

Vava Cars Turkey Otomotiv Anonim Şirketi Maltepe Depo Şubesi bugün 86 milyon 50 bin TL yatırım bedeli ile açıldı.

Kentsel dönüşüm depo taleplerini artırdı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taşınma sürecinde olan vatandaşların depo arayışları da hızla devam ediyor. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, bu dönemde fırsatçılara karşı vatandaşları uyardı.

Reysaş GYO Adana'da 10 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO'nun Adana'daki gayrimenkulü üzerinde bulunan 46 bin 946,40 metrekarelik arsanın üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo yapılacak. VYT İnşaat ile 10 milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Apartmanlarda sığınak depo olarak kullanılabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda 40 evli apartmanda dığınağın depo olarak kullanıldığını belirtti ve bu durumun mümkün olup olmadığını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

TMO'nun kiralık depo kapasitesi ihtiyacı meclis gündeminde!

TMO'nun uzun süreli kiralama kapsamında belirlediği depo kapasitesi ihtiyacının gerçekleştirilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lisanslı depo destekleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını duyurdu.

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 0bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Akman, Leyla Akman, Mesadet Küçükdeveci ve Murat Akman ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

AOÇ arazisindeki 4 depo kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içerisinde bulunan Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi 2108 Ada 19 Parselde bulunan 4 depo kiraya verilecek.

adanada depo patladı Haberi

adanada depo patladı

Adana'da bir evin depo kısmında meydana gelen patlamada 4 ev hasar gördü. Çıkan yangında 5 kişi dumandan zehirlendi, 1 itfaiye eri balkonun çökmesi sonucu yaralandı.


Adana'nın Ceyhan ilçesinde mazot bulunduğu iddia edilen depoda meydana gelen patlamada 4 ev hasar gördü, çıkan yangında 5 kişi dumandan zehirlendi, 1 itfaiyeci yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Altı Ocak Mahallesi'nde iki katlı evin mazot bulunduğu ileri sürülen depo kısmında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Çevredeki 4 evin hasar gördüğü patlamanın ardından yangın çıktı.


Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin, müdahalesi sırasında itfaiye eri Fikret Burhan balkonun çökmesi sonucu yaralandı. Gülizar (19), Zahide (17), Halil (29) ve İsmail Çelik (26) ile Songül Boyama (31)  dumandan etkilendi. Yaralılar ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Ekipler, yarım saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol...