03 / 05 / 2024

adanada stad yapılıyor

adanada stad yapılıyor

Vali Büyük: "Güneyin, hatta Akdeniz'in en çağdaş stadından sadece futbol olarak değil, salon sporları olarak da en verimli şekilde kullanılmasını sağlayacağız" dedi.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Adapazarı'nda 10 mahalleye spor sahası yapılıyor!

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.

Sivas Suşehri'nde 30 adet afet konutu yapılıyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evi heyelan riskiyle karşı karşıya olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Perçi ve Ekinci, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kırşehir'de yol düzenleme çalışmaları yapılıyor!

Kırşehir'de kilit parke, asfalt, asfalt yama ve park çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Doğan ve Lise caddelerinde asfalt çalışmaları, Kümbetaltı Mezarlığı civarında da sert zemin ve kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Karacaahmet Mezarlığı'nın yanına otel yapılıyor!

İstanbul'un en eski ve en büyük, dünyanın da sayılı büyük mezarlık alanı tarihi Karacaahmet Mezarlığı'nın yanı başına otel yapılıyor. Bina çok yüksek ve kütle olarak büyük bir yapı olacak, yanı başındaki tarihi mezarlığın üzerine gölge gibi çökecek.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

Kepez'de imarlı bölgelerin revize planlamaları yapılıyor!

Antalya’da 2B sorunun çözülmesinin ardından imarlı bölgelerde revize planlamalar yapılıyor. Vatandaşların yıllardır beklediği imar özlemine yeni yapılan planlarla son veriliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

adanada stad yapılıyor Haberi

adanada stad yapılıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Vali Mustafa Büyük, Sarıçam İlçesi, Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkisinde yapımı süren yeni stadın inşaatını inceleyerek, yüklenici firma ortaklarından İsmail İlgaz, Bayram Albayrak, proje mimarı Bünyamin Derman ile proje koordinatörü Osman Belen'den bilgi aldı. 


Vali Büyük, çeşitli nedenlerle stat inşaatına geç başlanıldığını, yüklenici firmanın bunu telafi edeceğine inandığını belirtti. 

Toplam 102 dönümde yapılacak 107 milyar liraya ihale edilen stadın arazi ve yer tesliminin çeşitli nedenlerle geç yapıldığını anımsatan Büyük, şunları kaydetti: "23 Eylül 2013 te yer teslimi yapılan stat, protokol gereğince 770 günde tamamlanacak. Fiziki olarak yüzde 20'si tamamlanan 33 bin kişilik stat, 2016-2017 futbol sezonunda hizmete girecek. Güneyin, hatta Akdeniz'in en çağdaş stadından sadece futbol olarak değil, salon sporları olarak da en...