03 / 05 / 2024

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.



Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları devam ederken, bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.


Polis merkezi ve çevresinde belediye işçilerince temizlik çalışmaları sürdürülürken, dış cephesi güvenlik filesiyle kapatılan karakolda tadilata başlamak için hazırlıkların devam ettiği öğrenildi.


Fatih Polis Merkezi çevresi bariyerlerle kapatılırken, özel harekat polislerinin bina etrafındaki güvenlik önlemleri de sürüyor.


Saldırının ardından zarar gören ev ve iş yeri sahiplerinin bekleyişi ise sürüyor. Fatih Polis Merkezinin hemen yanındaki binanın girişinde iş yeri olan Orhan Arslan olay anında dükkanında olduğunu ifade ederek, "Dışarıya çıktım durum vahim. Araçlar yanıyordu. Yaralı polis ve vatandaşlar vardı. Bizim iş yerlerimiz ve evler zarar gördü" dedi.


Başka bir esnaf Ramazan Çavdar da karakola bombalı saldırı esnasında dükkanda olmadıklarını belirterek, "Olayın hemen ardından oğlum buraya geldi. Gelmesini istemedik ama yine de geldi. Sabaha karşı yeniden silahlı çatışma çıkıyor. Buradaki güvenlik kordonu nedeniyle çocuğum dışarı çıkamıyor. Biz de içeri giremiyoruz. Uzun süre burada betonun üzerinde yatmış. Olayların ardından çocuğum bölgeden çıktı. Ama maddi zararımız var. Yetkililerden ilgi bekliyoruz" diye konuştu.


AA


Geri Dön